Hovudside

Hvordan sjekke Paint på Plywood Siding

by Walther

Kryssfiner ytterkledning, slik som T1 11 og andre stiler, er et attraktivt alternativ for å dekke ditt hjem. Denne type ytterkledning kan være farget eller malt. Hvis du har malt kryssfiner ytterkledning på ditt hjem eller uthus, er det viktig å opprettholde det slik at kryssfiner ikke råtner. Kryssfiner er ikke like værbestandig som andre tre ytterkledning, slik som sedertre. Utsatt tre vil suge opp vann og fornedre raskt. Sjekk malingen sesong og røre den opp etter behov.

Bruksanvisning


•  Inspiser hele overflaten av ytterkledning. Se etter områder som løftes, bobler eller synes å ha degradert.

•  Dra en maling skrape på overflaten av eventuelle områder som synes å bli løftet, boblet eller på annen måte degradert. Hvis malingen skraper av med letthet, bør du male degraderte områder så snart som mulig.

•  Sjekk de identifiserte problemområder ytterligere ved å kjøre en stålbørste over overflaten. Sørg for å bevege seg i samme retning som tre korn. Dette vil identifisere mindre områder som kan ha blitt hoppet over av maling skraper. Eventuelle områder som flasse bort vil kreve males så snart som mulig for å unngå råte.

Tips og advarsler


  • Sjekk over din malt kryssfiner ytterkledning på våren og høsten.
  • Øyebeskyttelse.