Hovudside

Ingredienser i Miracle Grow Potting Soil

by Walther

Mange produkter er tilgjengelige for å hjelpe innendørs gartnere få maksimale resultater fra deres innsats, inkludert gjødsel, rot hormonprodukter, plantevernmidler og dyrkingsmedier. Mirakel Gro produkter, laget av Scotts selskapet, er et velkjent merke med et bredt utvalg av blomsterjord produkter for en rekke spesielle bruksområder. Miracle Gro Potting Soil er spesielt formulert for å gi alle ingrediensene som plantene trenger for sunn innendørs vekst.

Sphagnum Moss


Ifølge Brandeis University, vokser Sphagnum mose som en sterk, sumper matte som flyter oppå vannet med grunne røtter og en sterk evne til å holde vann. Det er generelt lys grønn, men også vokser i fargene gult, rosa, brun eller dyp rød. Torvmose har en delikat system av kapillarrør som tillater anlegget å absorbere vann som en svamp. Dens hovedoppgave i hagearbeid er å holde jorda fuktig, spesielt innendørs der temperaturene kan tørke jord raskt. Den inneholder også et kjemisk kalt sfagnol, som besitter antiseptiske egenskaper, hindrer vekst av bakterier.

Perlite


Perlite er et generisk navn for en type naturlig forekommende vulkansk glass. Når oppvarmet, utvider dette glasset til 4 til 20 ganger sin naturlige volum. I hagebruk bruk, gir perlite jord lufting og fuktighet oppbevaring for innendørs hagearbeid, og er også brukt i soilless hydroponic hagearbeid. Perlite fordelene er at det er sterilt og ugress-fri, og gir en nøytral pH for planter.

Kompost


Kompost er laget av organisk materiale, som blader, kvister, gress og kjøkken avfall, som brytes ned til en rik, loamy, jord-lignende materiale. Det er i hovedsak en akselerert prosessen som naturen bruker for å returnere næringsstoffer til jord. Det gir en langsom frigjøring kilde for næringsstoffer for planter, tilfører gunstige organismer til jord og øker fuktighetsholdende egenskaper i jord. Plantene vokser godt i kompost fordi næringsstoffer er tilgjengelige over tid. Ved hjelp av kompost bidrar også til å redusere skadedyr.

Kalsiumfosfat


Kalsiumfosfat tilsettes til plantejord for å tilveiebringe kalsium som er viktig for kromosomal utvikling og celledeling i planter. Det gir også motstand mot plantesykdommer.

Ammonium nitrat


Ammoniumnitrat gir nitrogen til planter, en essensiell komponent som fremmer vekst og produksjon av aminosyrer. Du må bruke nitrogen med diskresjon fordi det fører til en slik rask vekst som nye, tynne plantevegger kan være sårbare for sykdommer.

Kalium sulfat


Kalium er en regulator av celleaktivitet og tykner de ytre veggene av planteceller, som tillater sterkere vekst og bedre motstand mot sykdom. Det trenger ikke være en del av cellestrukturen, men er en mobil komponent som bidrar til å regulere andre næringsstoffer.

Ammonium fosfat


Fosfor er viktig for celledeling og utnyttelse av karbohydrater for plantenæring. Det er en viktig komponent i rotvekst og frø utvikling. Et overskudd av fosfor kan øke mottakelighet for virus og andre smittestoffer.