Hovudside

Hvordan å beskjære Young sitrustrær

by Walther

Hvordan å beskjære Young sitrustrær

Sitrustrær, som appelsiner, mandariner, sitroner og lime er ofte funnet i varme været hjemme landskap samt i kommersielle sitrus frukthager. Beskjæring er en av de viktigste oppgaver å utføre på unge sitrustrær for å trene dem i ønsket vekstmønster. Etter at de unge trær beskjæres for de første to-tre årene, de vanligvis vil opprettholde ønsket vekstmønster. Beskjæring unge sitrustrær gjøres best i slutten av vinteren like før den nye våren vekst.

Bruksanvisning


•  Skjær av noen små skudd på stammen av den unge sitrus treet - fra det laveste sanne gren til bakken - så nær stammen som mulig ved hjelp av håndbeskjæringssakser.

•  Grav ut noen små skudd som vokser opp av jorden rundt stammen med en hånd spade. Grave rundt skyte til du finner roten det vokser fra, og kutte shoot off så nær roten som mulig.

•  Paint alle cut områder med et tre flytende utviklet for å stoppe sucker vekst. Dette vil hindre at skuddene fra vokser tilbake i fremtiden.

•  Beskjær av eventuelle syke lemmer hjelp beskjæring og gjør kuttet så nær stammen som mulig. Tegn på sykdom på grener og blader inkluderer svarte flekker eller hvite vekster.

•  Skjær av de siste 3 til 6 inches av en tredjedel av grenene med blomsterknopper å hindre dem fra blomstring og fruktproduserende. Dette oppmuntrer de unge trær for å produsere blader og grener, noe som skaper en kraftigere treet som den modnes.