Hovudside

Hvordan gjør jeg Betong Pool Støtter?

by Walther

Hvordan gjør jeg Betong Pool Støtter?

Betong er tung. Vann er tung. Når de to er kombinert i typisk bakgård svømmebasseng, vil vekten overskrider belastningsgrensen på vår nasjons interstate highway system flere ganger. Uten riktig støtte, vil en konkret basseng raskt viser tegn på belastning i sprekker og lekkasjer som krever kostbare reparasjoner. Ytterligere forverring kan gjøre bassenget ubrukelig og resultere i et totaltap. Et basseng godt sikret i sitt område, men kan ha en levetid større enn en skilpadde, men å bygge en er en vanskelig virksomhet som krever betydelig kompetanse.

Bruksanvisning


•  Bestem plassering, størrelse og dybde av bassenget. Sørge for at området er tilgjengelig for tungt utstyr. Markere ut bassenget omrisset med kjegler og bygging maling. Bruk en traktorgraver for å grave til de riktige dimensjoner. Husk hullet må inneholde rom for sidene og bunnen og at tykkelsen er senere beskrevet.

•  Rebar må nå bli satt på plass. Det må plasseres i riktig sammenlåsnings mønster og ha tilstrekkelig tykkelse for å avstive veggene og inneholder vannet. Eventuelle tiltak, hyller og sitte hyller i bassenget er også formet av armeringsstål på dette stadiet. VVS og elektriske linjer blir drevet til området, men ennå ikke tilkoblet.

•  sprøytebetong er nå skutt inn i armeringsjern med en høyeffekts sprøyta. Vanligvis vil en person håndtere sprøyten mens 06:56 arbeidere glatt og danner betong. Det vil bli tatt flere dager å tørke.

•  Etter at sprøytebetong er tørr, er innsiden av bassenget pusset. Fliser kan legges nær toppen av veggene, og mestring er installert rundt toppen. Et bredt utvalg av plaster, fliser og kappen er tilgjengelig. I løpet av denne fasen, rørlegger satt på plass før den ble påført sprøytebetong vil bli koblet til et pumpesystem. Det elektriske anlegget vil bli fullført, og terrassebord vil bli installert rundt området.

•  Her er den eneste skritt som ikke krever spesialiserte ferdigheter: Fyll bassenget med vann og hoppe i.