Hovudside

Hvor mye væske Bleach bør du bruke i en Pool?

by Walther

Hvor mye væske Bleach bør du bruke i en Pool?

For å sikre sanitære badevann, er svømmebassenger alltid desinfiseres gjennom ulike virkemidler. Den vanligste metoden for å sikre sanitær vann i et svømmebasseng er gjennom klorering av det vannet. Klor er klor, skjønt, og det er flere forskjellige former av det tilgjengelig for bruk i svømmebasseng desinfeksjon, inkludert blekemiddel. Blekemiddel inneholder den flytende form av klor kalt natriumhypokloritt. Og så lenge blekemiddel brukes riktig det kan tjene som en effektiv svømmebasseng desinfeksjonsmiddel.

Bleach Beløp


Flytende blekemiddel inneholder noe 5,25 til 6 prosent natriumhypokloritt klor etter volum. Til sammenligning inneholder vanlige faste basseng klor opptil 78 prosent kalsiumhypokloritt klor etter volum. En gallon av blekemiddel eller 1 pund av kalsium hypokloritt pool klor vil være nok til å bringe en 30.000 gallon svømmebasseng til ca 2 deler per million av klor. To ppm av klor i et basseng er det anbefalt nivå for å sikre sanitære badevann.

Legge Bleach


Den beste metoden for å legge blekemiddel til en svømmehall er å sette blekemiddelet i bassengets skimmer enhet. Bleach introdusert i et svømmebasseng er skimmer vil bli jevnt fordelt gjennom bassenget ved bassengets filtreringsenhet. Når du har lagt blekemiddel til svømmebassenget, vente noen minutter og deretter teste for tilstrekkelige klor nivåer ved hjelp av en standard basseng testing kit. Legg bare nok blekemiddel til et svømmebasseng for å heve klor til anbefalte nivåer.

Bleach pH


Blekemiddel som inneholder natriumhypokloritt klor er høy i pH, noe som betyr at det er svært alkalisk. Etter å legge blekemiddel til en svømmehall, vil bassenget pH heves også. Anbefalt pH-nivåer i et svømmebasseng bør være mellom 7 og 8, med 7.4 til 7.6 er best. Hvis blekemiddel du har lagt til din pool hever pH til 7,8 eller høyere må du senke den ved hjelp av saltsyre (MA) i henhold til retning.

Betraktninger


Hvis du bestemmer deg for å legge blekemiddel til et svømmebasseng for bruk som et desinfeksjonsmiddel aldri bruke "splashless" eller på annen måte forbedrede blekemiddel typer. Splashless blekemiddel inneholder visse geldannende- produkter som vil ende opp som gunk i et svømmebasseng, dessverre. Vær også klar over at blekemiddel kan være høy i oppløste faste stoffer, og at det er mer følsomme for lys enn standard pool klor. Til slutt, når du bruker blekemiddel i et svømmebasseng gjør at du også bruker en god klor stabilisator som cyanursyre (CA).

Kostnader


Fra 2011 kan en gallon av blekemiddel kjøpes for ca $ 2. Tilsvarende halvkilo kalsium hypokloritt pool klor koster ca $ 3,60. Bare dele den gjennomsnittlige $ 90 kostnaden for en £ 25 bøtte med kalsium hypokloritt klor for å komme frem til kostnad per dose figuren ($ 90/25 = $ 3,60). Sørge for, men å faktor alle kostnader involvert når du bruker blekemiddel som et basseng desinfeksjonsmiddel. For eksempel kan svømmebasseng pH og klor stabiliseringskostnadene stiger litt når du bruker blekemiddel.