Hovudside

Hvordan Grow Redbuds Fra en Seed

by Walther

Hvordan Grow Redbuds Fra en Seed

Redbud trær er en av de første trærne til å blomstre om våren, og det er ikke uvanlig å se sine lavendel blomster titte ut fra under et lag av sen snø. Redbuds gjøre gode dekorative trær for hjemmet landskapet, vokser til en høyde på 20 meter og med blomster og interessante erte-pods. Redbud trær kan dyrkes fra frø, men må du først overvinne dvalen. I Redbud, er dette et krav for kald stratifisering og markberedning å bryte gjennom den harde frø foringsrør.

Bruksanvisning


•  Samle judastre pods i høst når de er tørre og moden. Splitte dem åpne med en fingernegl og scoop frøene ut i en glasskrukke med lokk. Forsegle glasset og sette frø i kjøleskapet i fire måneder.

•  Trekk glasset ut av kjøleskapet og bruke et stykke sandpapir til grov opp på utsiden av frøene. Ideen er å bryte seg inn i den harde frø belegg litt så frøet kan inntaksvann og embryoet kan unnslippe. Det er vanligvis en prosess som skjer i den kalde vinteren og som et resultat av de skarpe kantene av steiner og steiner i jorda.

•  Fyll en skål med eddik og suge frøet i 30 minutter for å ytterligere mykne seedet belegg. I mellomtiden fyller 4-tommers potter med blomsterjord. Plante hvert frø i en pott 1/4 tommer dyp. Plassere pottene i en kjølig kjeller eller garasje som er ca 40 grader Fahrenheit i fem uker.

•  Flytt potter utendørs etter fem uker og vanne dem lett hver uke med mindre naturlig nedbør er tilstrekkelig. Du vil ha jord å føle fuktig, men ikke vred våt. Frøene vil spire når vårens varme temperaturer ankommer.

•  Grow judastre planter før de gir deg med sin første sett med ekte hjerteformede blader. Du kan transplantere dem etter dette, men prøv å unngå gjentatte trekk.