Hovudside

Blomster som betyr Healing

by Walther

Blomster som betyr Healing

Healing kan skje på ulike nivåer av sinn-kropp, og ulike blomster gir muligheter for fysisk og emosjonell helbredelse. Undersøke hvilke egenskaper blomster kan ha, spesielt i de typer blomster som du omgir deg i tider med dårlig helse. Uttrykke sunn, kjærlig og gledelige ønsker for deg selv og andre med levende blomster eller representasjoner av healing blomst tilstedeværelsen. Se til blomster i trærne, i hager, på bord, og på uventede steder og former for healing energi.

God fysisk helse


"Et eple om dagen holder doktoren borte." De fleste vet dette ordtaket. Epleblomster, også, symboliserer god helse, ifølge nettstedet, Living Arts originaler. Med skjønnhet, ungdom og udødelighet som symboler, epleblomster dekker viktige velvære baser. Bære en bukett med epleblomster på bryllupsdagen for å symbolisere et langt og sunt ekteskap. Bruk kreative måter å spre dine ønsker for noens god helse og lang levetid. Gi noen en innrammet utskrift av et epletre i full blomst eller en kaffe krus dekorert med epleblomster. Vokser et epletre i hagen din til å fråtse i sin årlige blomst.

Fruktbarhet


Med sin overjordiske og delikat skjønnhet, kan orkideer kommunisere ønsker for kjærlighet, fruktbarhet og mange barn. Dyrke orkideer i kjølige og varme klima. Plante i bakken eller i potter. Hvis du bor i et klima ikke orkidé-vennlig, plasserer et glass orkide på et bord eller slitasje en orkidé pin på jakka di. Gi en live orkide til et par prøver å bli gravid.

Glede og Bønn


Blomster symboliserer eteriske kvaliteter, som bringer emosjonell balanse med kjærlighet og glede. Hyacinth blomster bringe leken glede. Hvite Hyacinth blomster symboliserer bønn intensjon. Ifølge levende kunst originaler, kan profeten Muhammed har sagt: "Hvis jeg hadde, men to brød, ville jeg selge en og kjøpe svibler, for de ville mate min sjel."