Hovudside

Plant Mat for Pink Dogwood Trees

by Walther

Den rosa Dogwood treet er en middels stor løvtrær vokst for sin attraktive visning av rosa blomster om våren og røde bær om høsten, noe som ikke er anbefalt for konsum. Den rosa Dogwood, eller Cornus florida "Rubra," vokser til 15 til 25 meter i høyde og kan tilpasse seg ulike typer jordsmonn og klimaforhold. Du kan vokse dette treet i de fleste klimasoner i USA, med unntak for svært nordlige og sørlige steder. Hvis du har et område som mottar delvis skygge eller filtrert sol fra større trær, kan du vurdere å vokse dette treet for sine vakre blomster og lave vedlikeholdsvaner. Ulike arter av rosa Dogwood finnes i Europa, Asia, Australia og andre steder utenfor USA. Sine matønsker vil ikke skatt på din tid eller budsjett.

Historie


Den rosa Dogwood treet er innfødt til sørvest Maine vest til Minnesota og så langt sør som Georgia, Alabama og inn i det nordlige Florida. Det ble først identifisert i 1730-årene. En botaniker ved navn William Bartram oppdaget den hvite Dogwood i Florida og Alabama i 1773. Han skrev: "Vi har nå gått inn i en meget bemerkelsesverdig lund av Dogwood Trees (Cornus Florida) ... en ... beundringsverdig skogholt ved hjelp av eminense har kjøpt navnet på Dogwoods ... romslige lunder av denne fine blomstrende treet, som må, i vårsesongen, når dekket med blomster, presentere en mest behagelig scene. "

Vekstforhold


Rosa dogwoods kan vokse i et utvalg av jordsmonn og betingelser. Enten din jord er leirjord, sand eller leire, kan kornell overleve godt. Den foretrekker full sol, men også gjør det bra i filtrert sol eller delvis skygge. Sin røde bær, som kan forbli på treet hele vinteren, skaffe mat til fugler og noen små pattedyr. Dette treet tåler tørre forhold og vokser raskt. Unge trær reagerer godt på et lag av mulch laget av treflis. Spre denne mulch ca 2 inches dyp rundt stammen.

Ernæringsmessige behov


Mange forskjellige typer av dogwoods eksisterer, med et bredt spekter av blomsterfarger. Alle dogwoods har tilsvarende behov: dyrkere anbefaler å ikke gjødsle nyplantede dogwoods løpet av sitt første år i bakken. Må holde rosa Dogwood treet godt vannet, men. Etter sitt første leveår i hagen din, vil Dogwood trær blomstrer mer hvis du gir dem en anvendelse av lav-nitrogengjødsel på våren, men dyrkere anbefaler ikke at du gjødsle rosa dogwoods hvert år. Når du gjødsle, unngå å gjøre så sent på året, fordi den raske veksten dette kan føre gjør treet utsatt for skader etter vinteren frost.

Hint og tips


Dyrkere anbefaler at du kjøper en ung rosa Dogwood treet stedet for å forsøke å starte en fra frø. Du vil få bedre suksess, og treet vil blomstre tidligere hvis du starter med en spire.

For å oppmuntre til ny vekst, beskjære av de eldste grenene i høst. Rake og kast brune blader fordi de kan føre til soppsykdommer. Ikke mulch med kornell blader eller kvister.

Restriksjoner


Hvis du bor i Alaska, Arizona, California eller Hawaii, er dyrkere ikke lov til å sende dette treet til deg på grunn av disse statenes landbruks lover som er vedtatt for å forhindre viss skadeinsekter og plantesykdommer. Rosa dogwoods av ulike arter er ofte tilgjengelig på barnehager i California, men de klima i både Hawaii og Alaska er ikke egnet for dyrking dogwoods.