Hovudside

Om Oak Trees

by Walther

Om Oak Trees

Eiketrær er en av de mest kjente og mest populære skygge trær. Oaks trives i alle unntatt noen få regioner, og de kan tolerere en rekke grunnforhold. Når eik begynner å produsere eikenøtter, vil det tiltrekke seg en rekke arter, inkludert hjort og gjengen.

Klasse


Eiketrær er i klassen av løvtrær, samme klasse en Maples, sycamores og bjørketrær, som betyr at de har brede blader som kaster hvert år.

Spesifikasjoner


I gjennomsnitt, eiketrær leve for å være ca 200 år gammel. Men ett, De Syv Søstre Oak i Louisiana, er antatt å være 1000 år gammel. Eiketrær vil begynne å produsere sine mest unike funksjonen, eikenøtter, en gang i året i høst når de er rundt 20 år gammel. Bagasjerommet på en eik kan vokse til å bli 32 meter rundt, og treet kan vokse til 100 meter i høyde.

Typer


Gobbler sagtannet eik er hardfør, noe som betyr at det vil overleve vinteren, i sone 5 til 8, og er en av de raskest voksende eiketrær. Den hvite eik er hardfør i sone 3 til 9 og liker dype, fuktige, godt drenert, sur jord. Den Chinkapin eik vokser naturlig på steinete alkaliske høylandet. Det vil vokse til å bli 40 til 60 meter høye. Den har tynnere blader enn andre varianter, og er hardfør i sone 3 til 7. sump hvit eik er en rekke med lengst levetid, gjennomsnitt nær 350 år. Bladene er to-farget, grønn på toppen og hvit på undersiden. Det er hardfør i sone 4 til 8. Rød eik har blader som blir en knall rød i høst, liker godt drenert jord og er en av de mest populære variantene. Det er hardfør i sone 3 til 8.

Voksende


Eiketrær trenger næringsstoffene i jorda for å nå sitt maksimale potensiale. Magnesium er nødvendig for klorofyll; kalsium for sterke celler; kalium for å holde systemet fungerer; og nitrogen, svovel og fosfor for proteiner. Eiketrær trenger også mye vann. En eik kan drikke så mye som 50 liter i døgnet fra av jord, og hvis den ikke får nok vann og næringsstoffer, vil bladene blir gule og treet vil slutte å vokse.

Problemer


Weevils vil plante sine egg i umodne eikenøtter og kan herje eikenøtt avling i hele området. Insekter som biller og gåstaver kan ødelegge bladene. Eldre trær er utsatt for soppsykdommer fordi de sannsynligvis vil ha noen form for sår i bagasjerommet som gjør det enkelt for soppen å komme inn i hjertet av treet. Larver kan forårsake ødeleggende skade, helt defoliating et helt tre.

Hardførhet soner


De hardførhet soner i USA går fra sone 2 i nord til sone 10 på spissen av Florida. Hver sone har en 10 graders Givende i den gjennomsnittlige kaldeste temperatur For eksempel er den laveste gjennomsnittlige temperaturen i sone 2 -50 til -40. I sone 3 er det -40 til - 30 og så videre til du kommer til sone 10 som er 30-40 grader. Hvis en plante er hardfør i sone, er det i stand til å overleve vintertemperaturer.