Hovudside

Naturlig Bed Bug Repellent

by Walther

Naturlig Bed Bug Repellent

Siden de er parasitter som lever av blod, er veggedyr vanligvis tiltrukket av puter, madrasser og andre områder hvor folk lene. Mens insektets biter er ikke sannsynlig å gjøre deg syk, kan de etterlate stygge hudirritasjoner. Dessverre, de fleste bed bug utryddelse metodene er kostbart og tidkrevende. Dessuten er disse behandlingene ikke garantert å være vellykket fordi insektet har fått så mange immunitet. Likevel kan huseiere unngå infeksjoner alt sammen ved hjelp av naturlige repellents og vedta sunne vaner.

Behandlinger


Akkurat som andre insekter, kan bed bugs bli frastøtt av essensielle oljer som er destillert fra planter, krydder og urter. Sine aromatiske egenskaper maskere menneskelukt og fremkalle lukter at organismen naturlig unngår. Kanel, sitrongress, lavendel, sitrus, eukalyptus og tea tree olje er bare noen agenter som naturlig fraråder insekter. Faktisk er disse oljene utgjør mange organiske alternativer til syntetiske Myggmidler. Disse "grønne" produkter som fungerer best når de er sprayet rundt omkretsen av en stue og brukes før det er noen tegn på angrep.

Vaner


Siden veggedyr lett kan skjule og transportere seg selv, bør huseiere sørge for at de unngå å plukke opp insekter mens du reiser. Når du bor på hotell, bør bagasjen aldri stå på gulvet. Poser bør enten bli støttet opp på en koffert stå eller holdt i et tomt badekar. Videre bør reisende alltid plassere sine klær i en tørrere ved retur hjem. En høy varmeinnstilling vil trolig drepe noen insekter som har låst inn på fibrene. Men i tillegg til å reise med omhu, bør huseiere alltid opprettholde en ren husholdning og fjerne rot. En hygienisk miljø i stor grad reduserer risikoen for seng bug infestation.

Fordeler


Det er flere fordeler forbundet med organisk levende og bruk av naturlige repellents. Mest vesentlig, kan de hjelpe huseiere unngå dyre utryddelses tjenester som ikke er garantert å fungere. Videre er naturlige midler ikke er formulert med de samme kunstige forbindelsene som deres syntetiske motstykker. Som et resultat, kan mennesker ha en bedre toleranse for dem mens de fungerer som en effektiv avskrekkende for veggedyr.

Betraktninger


Sammenlignet med andre insekter, bed bugs er mye vanskeligere å bli kvitt når du har dem. I tillegg til å være veldig flink til å skjule, kan organismene gå uten mat i lange perioder av gangen, og tåle ekstreme i temperatur. Som et resultat, huseiere må ta hensyn til når og hvor du skal bruke et insektmiddel mot veggedyr. Alle insektfordrivere fungerer best før det er et tegn på et angrep. Faktisk er det ikke en god ide å bruke insektmidler i løpet av et angrep fordi de kan kjøre bed bugs unna plantevernmidler og sende dem dypere inn i husholdningen. Derfor bør huseiere bare bruke insektmidler for å opprettholde et bed-bug fritt miljø. Når du arbeider med et angrep, vil du trenger for å utføre tjenestene til en profesjonell exterminator.