Hovudside

Slik gjenoppretter Frozen Paint

by Walther

Slik gjenoppretter Frozen Paint

Som de fleste væsker, hvis du lagrer maling i områder utsatt for minusgrader, for eksempel en garasje eller skur, vil malingen fryse. Hvis dette skjer, ofte malingen er ødelagt og kan ikke gjenbrukes. Men i andre tilfeller, frossen maling kan bli restaurert og brukes hvis du tar de riktige tiltak for å unthaw det. Før du kasserer frossen maling, prøve en gang for å se om det kan bli gjenopprettet tilbake til sin opprinnelige konsistens.

Bruksanvisning


•  Plasser avis på en benkeplate eller bord for å beskytte overflaten.

•  Flytt den frosne maling innendørs. Sette boksen på avisen. La malingen å tine ved romtemperatur over natten.

•  Fjern lokket til maling kan og sjekke tineprosessen. Skyv en maling rører i malingen. Dersom det er vanskelig å gjøre dette, må malingen som skal tines opp lenger.

•  Rør tint maling med en maling rører. Hvis malingen er klumpete og / eller har en lukt i motsetning til vanlig maling, ikke bruk det - det vil ikke holde fast eller kurere riktig. Hvis malingen har en normal, glatt konsistens, kan du bruke som du normalt ville.

Tips og advarsler


  • Avhende ødela leftover maling i henhold til dine lokale husholdning farlig materielle lover. For latex maling, den mest brukte husholdning maling, innebærer dette vanligvis slik at malingen til fullt tørke ut og deretter forkaster med vanlig husholdningsavfall. Oljemaling normalt må tas en husholdning farlig avfall.