Hovudside

Hvordan lage en Room Fuktig i vinter

by Walther

Hvordan lage en Room Fuktig i vinter

Blåsende kalde vintre kombinert med sprengning varme fra ovner absorbere fuktighet i et hjem, forlater lufttørke. Dette fukt mindre luft bidrar til tørr hud og irritasjon i halsen og nesegangene, som kan føre til forkjølelse eller infeksjoner. Høy luftfuktighet kan føre til mugg problemer innenfor et hjem, men med mindre du har avløp lekkasjer eller en våt kjeller, innføre fuktighet inn i rom som normalt ikke skal bidra til å forme formasjon.

Bruksanvisning


•  Plasser en liten luftfukter i midten av rommet. Fyll luftfukter tank til fyllelinjen med vann. Sett tanken tilbake i sporet på luftfukter og koble den til. Slå på luftfukter og se etter fukt som kommer ut fra toppen ved å bevege hånden over hullene. Snu luftfukter av når en tomme eller to av vann igjen i tanken.

•  Fyll bøtter eller potter med vann og plassere dem ved siden av oppvarming registre. Som varmen stiger, blander den med fuktighet og frigjør den inn i rommet. For en tørr kjøkken, koke varmt vann på komfyren og la dampen å fukte plass.

•  Slå varmt vann på i en vask eller dusj på badet og la døren stå åpen. Unngå å slå på ventilasjonsvifte. La dampen drift inn i nærliggende rom for å heve fuktighetsnivået.

•  Rull opp et teppe eller håndkle, eller bruke et utkast stopper og plassere den langs gapet mellom gulvet og en utenfor døren eller langs vinduskar der du føler et utkast. Den tørre luften mot trekk fjerner fuktighet fra rommet.

•  Senk termostat to eller tre grader. Jo mer ovnen går, jo tørrere luften blir i hjemmet.

Tips og advarsler


  • Rengjør luftfukter tank ukentlig i henhold til produsentens instruksjoner.
  • Redusere bruken av din luftfukter hvis du oppdager fuktighet buildup på innsiden av vinduene.