Hovudside

Hva er farene ved Bensin Storage?

by Walther

Hva er farene ved Bensin Storage?

De fleste av oss kjenner noen som lagrer en boks eller to av bensin i garasjen hans, for bruk i en gressklipper eller andre bensindrevet motor rundt huset. Hva de fleste av oss sannsynligvis ikke vet er farene knyttet til lagring flammables i og rundt våre hjem. Hvert år blir 500 dødsfall og tusenvis av skader som krever sykehusinnleggelse tilskrives misbruk og feil oppbevaring av bensin.

Damper


Den største risikofaktoren fra bensin lagring er ikke fra selve væsken, men fra damper den produserer. Disse damp er tre til fire ganger tyngre enn luften rundt oss. Dette betyr at røyk fra bensin henge lavere, spres lenger og er mer tungt konsentrert enn den luften vi puster, slik at de kan spre seg lett til nærliggende antennelseskilder. Når blandet i riktig forhold av gass til oksygen, røyk fra en kopp bensin har den eksplosive kraften produseres av 5 pounds av dynamitt.

Tennkilder


Varmekilder kan være en potensiell tennkilde for en brann forårsaket av bensingass. De vanligste typer tennkilder som forårsaker bensin branner er sigaretter, sparebluss på husholdningsapparater, og gnister fra apparatet motorer eller strømbrytere.

Feilaktig Storage Containers


En av de vanligste årsakene til bensin lekkasje som resulterer i brann er en utilbørlig container. Bensin må aldri lagres i tynne plastbeholdere som melk jugs. Disse plast ble ikke laget for å tåle de etsende egenskapene til bensin og vil forringes over tid. Glassbeholdere bør aldri brukes på grunn av muligheten for at bensingass kunne utvide, slik at glasset knuse.

En godkjent bensinkanne bør være lyse rødt, har BENSIN klart trykket på den, har to tettsittende caps og bære godkjenningsstempel fra en standardiseringssikkerhetsinstans.

Misbruk


En stor del av bensinrelaterte brannskader og dødsfall stammer fra feil bruk av produktet. Bensin ble opprettet for å drive bensindrevne motorer. Det er det eneste formålet det skal brukes til. Bensin må aldri brukes som et rensemiddel, en luke drapsmann eller en brennbar for å starte en større brann. Gjør du det kan føre til alvorlig skade eller død.

Holdes vekk fra barn


Mange bensin branner startet i vanvare av barn som ikke er klar over farene ved bensin og dens brennbare damper. Barn leker med eller rundt bensinkanner kan lett velte dem over eller få dem for nær en tennkilde, innstilling av en farlig brann eller eksplosjon.

The American Academy of Pediatrics anslår at 42.000 sykehusakuttmottaket besøk av barn hvert år er på grunn av bensinrelaterte skader. Burns og innånding er ikke de eneste bekymringene. Mange barn blir behandlet for og dø av inges bensin hvert år også.