Hovudside

Slik installerer Utvendig Motion Lys

by Walther

Slik installerer Utvendig Motion Lys

Utvendig bevegelse lys legge til sikkerhet i hjemmet ditt, og gi deg fred i sinnet. Mange bytter ut sine eksisterende utendørs flomlys og installere utvendig bevegelse lys. Mange merker og alternativer er tilgjengelige på big-box jernvareforretninger og bedrifter som spesialiserer seg hjem sikkerhetsprodukter. Snakk med en selger for å kjøpe utvendig bevegelse lys som passer dine behov. Du kan installere en utvendig bevegelse tenne deg selv på en ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Koble fra strømmen på utsiden av ligaen at du skal bytte ut med en utvendig bevegelse lys. Det er en effektbryter inne i hjemmet elektrisk boks som du vil slå av å kutte strømmen til ligaen. Bruk av ligaen bryteren for å se om den er slått av ved å forsøke å slå av ligaen og på.

•  Plasser gardintrapp under inventaret slik at du kan nå det. Fjern lyspærer fra ligaen ved å skru ut pærene fra lyset stikkontakter. Fjern skruene som fester ligaen huset til utsiden av huset med en Phillips-skrutrekker.

•  Trekk ligaen borte fra huset før du kan få tilgang til ledningene bak ligaen. Untwist plast wire nøtter som forbinder huset ledningene til ligaen ledninger. Ta av ligaen fra huset og sette ligaen til side.

•  Skjær noen frynsete ender av huset ledninger med klippe side av wire strippere. Fjerne en tomme av isolasjon fra endene av huset ledninger med wire strippere. Vanligvis opprinnelige inventar koble til med en svart ledning og en hvit ledning. Det er også en grønn ledning som kobles til koblingsboksen som en jordledning. Finn denne ledningen, hvis du har en, og ta ut skruen som fester ledningen enden til koblingsboksen.

•  Strip en tomme av isolasjon av av endene av ny utvendig bevegelse lys med wire strippere. Koble bolig og ledninger til huset. Bruk plast wire caps å koble den hvite og sorte huset ledningene til de tilsvarende ledninger på utsiden bevegelse lampen. Fest den grønne ledningen fra huset til den grønne eller kobber terminal skruen på baksiden av ligaen huset og trekk til skruen med en Phillips-skrutrekker.

•  Skyv ledningene inn i koblingsboksen og fest bevegelse lampen til koblingsboksen med de medfølgende festeskruene. De fleste utvendige bevegelse lys fixture husene har et værbestandig segl. Det er en god idé å bruke en perle av silikon caulk rundt utenfor omkretsen av huset der boliger oppfyller huset ved hjelp av en fugepistol. Dette vil bidra til å holde fuktighet fra å komme mellom veggen og huset.

•  Installer ligaen pærer inn i utvendig bevegelse lys. Slå strømbryteren på til lampen. Se instruksjonene med settet på hvordan du skal sikte med bevegelsessensor. Bevegelsessensoren er mellom de to lyspære taktene på ligaen. Det er mange måter å justere sensor avhengig av produsent. Du vil være i stand til å justere avstand, følsomhet og hvor lenge lyset skal være på etter oppdager bevegelse.

Tips og advarsler


  • Hold pærer pekte bort fra bevegelsessensor. Lys kan forstyrre mekanismen og forårsake lysene til å bli tent
  • Det vil ta flere netter kan da justere sensoren. Du vil finne at du må kanskje justere på grunn av små dyr eller passerende biler.
  • Koble alltid strømmen til elektriske komponenter før du prøver reparasjoner.