Hovudside

De beste grønnsakene å vokse i Washington State

by Walther

De beste grønnsakene å vokse i Washington State

Mens en rekke forskjellige grønnsaker er tilgjengelig til å vokse i den nordvestlige generelt, er noen ansett best å vokse i staten Washington for egenskaper som smak, næringsinnhold, kostnad til å vokse i stedet for kjøp, enkel å vokse og mengden av råvarer. Grow typer spenner fra rot til urter til blomstrende grønnsaker, ifølge seattlepi.com.

Persille, brokkoli og purre


Den gigantiske italiensk persille er en flat-blader rekke urt som ofte brukes i matlaging og lett å dyrke. Det vokser rikelig og til 3 meter høy. Brokkoli avlinger vanligvis går fra juli til desember; denne grønnsak er lastet med vitamin A og C. Purre er ofte dyrt å kjøpe, men likevel lett å vokse. I en liten plass, kan purre vokse veldig. Purre anses å være midseason avlinger, noe som betyr at de trenger å bli plantet i midten av august og modne etter 60 dager, ifølge humeseeds.com.

Greener, Chard og gulrøtter


Greener anses å være salat, mustards og arugula og er ment for å lage salat. De inneholder vitamin A og C og er tilgjengelig i blandede frø pakker. Chard, et medlem av den bete familie, vokser over sommeren og gjennom milde vintre. Det er også høy i vitamin A og C. Gulrøtter vokse i begrenset plass, er lastet med vitamin A og hjem-hagen utvalg er avlet for smaken. Gulrøtter er betraktet som en sen modning avling, så det er best å plante innen midten av juli for et fall høst eller senere for en fjær innhøsting. De modnes etter 90 dager.

Tomater, basilikum, Snap Beans, erter, spinat og bladsalat


Tomater krever sprøyting en soppdreper i fuktig vær og fjerne sine plantedeler på slutten av sesongen; imidlertid vine råtne tomater gir intens smak, vitamin C og andre antioksidantegenskaper. Basil krever varm jord, så det er best å plante i juni. Det krever også plukke å unngå det gå i frø og gir en smakfull smak i matlaging. Snap bønner 'Høsten er rikelig og buss- og pole bønnesorter er lastet med smaken. Snap erter er smakfull uten å best dem. Det er mange pods dyrket fra en kort rad av planter. Spinat og blad salat anses å være blad avlinger. De er tidlig modning avlinger (de modnes etter 30 dager) best plantet i midten av september.