Hovudside

Hvordan fikse Oppvarming Boiler sirkulasjonspumpe monteringsflenser

by Walther

Hvordan fikse Oppvarming Boiler sirkulasjonspumpe monteringsflenser

En av de mest vanlige stedene for kjeler lekkasje til å skje er at sirkulasjonspumpene. Dette er pumpene som leverer varmt vann til radiatorer i hele huset eller kontorbygg. En lekkende sirkulasjonspumpe kan bety at monteringsflensene må byttes. Dette er tydelig ved store mengder rust eller bare rett og slett vann som drypper fra bunnen eller toppen av sirkulasjonspumpen. Heldigvis er dette en enkel løsning.

Bruksanvisning


•  Slå av varmen på termostaten og slå av bryteren til sirkulasjonspumpen. Snu vann stengeventiler til lukket posisjon over og under sirkulasjonspumpe på vannlinjen.

•  Åpne ledningshuset boksen og koble ledningene til sirkulasjonspumpe motor. Hvis ledningene ikke er i samsvar med farge, merke ledningen som går til svart (varm) ledningen på pumpen med et stykke elektriske tape, og ledningen som går til den hvite (nøytral) ledningen med to stykker av elektrisk tape. Et nakent ledning eller grønne ledningen er alltid jordledningen, og bør være lett identifiserbare. Skru wire mutter over ledningene som går til kjelen frakobling eller sikring panel.

•  Fjern boltene på de øvre og nedre flenser med en pipenøkkel. Hold boltene i flenshullene for stabilitet. Fjern pumpen nøye og rens bort korrosjon fra utsiden av pumpen montering flenser med en messingbørste.

•  Ta monteringsflensene fra de øvre og nedre rør med en rørtang være forsiktig med å vri selve røret. Får flensen å slå vil være vanskelig i starten på grunn av gjengefett som opprinnelig ble brukt til å forsegle flensen. Strøk innsiden av de nye monteringsflenser med gjengefett og slå dem på rørene for hånd så langt som mulig, og deretter bruke rørtang til å fullføre de tres på rørene.

•  Installer sirkulasjonspumpen ved å montere den til de nye monterings flenser. Sett inn skruene og trekk ned pumpen til flensene. Juster flensene som nødvendig. Teste arbeidet ditt ved å snu vann stengeventiler for å åpnes. Inspisere for eventuelle lekkasjer.

•  ReWire sirkulasjonspumpen, og pass på at ledningene er sikre på innsiden av wire nøtter. Lukk sirkulasjon motor og ledningsdekselet og slå på strømmen igjen til pumpen. Slå på termostaten for varme og skru opp for å teste. Det kan ta noen minutter for kjelen til å varme vannet opp nok for sirkulasjonspumpen til å slå seg på.

Tips og advarsler


  • Hold på røret med en hånd mens du slår monteringsflensene så du ikke bryter røret eller lodde ned linjen av røret.
  • Vent utenfor temperaturen er varm nok til å ikke trenger varmen fra kjelen i tilfelle problemer med reparasjon eller ytterligere mekaniske problemer som oppstår fra ubeslektede reparasjoner eller utstyr.
  • Aldri demontere rør kort tid etter varmesystem bruk som vanntemperaturen kan nå 180 grader Fahrenheit. Vær forsiktig når du arbeider med varmt vann og damp systemer til alle tider.