Hovudside

Cornelian Cherry Trees

by Walther

Cornelian Cherry Trees

Cornelian kirsebærtrær (Cornus mas) er medlem av kornell familien. Denne dekorativ treet er opprinnelig fra sentrale og sørlige Europa og er også funnet i Vest-Asia. Den ble introdusert til USA av bosettere fra disse områdene, og det kan med hell plantet og dyrket i US Department of Agriculture planting sonene 4 til 8. Dette treet, mens det kan stå kaldere temperaturer, vil ikke gi gode resultater på områder som fryser hardt i sommer, eller som blir for varmt i

Tre Kjennetegn


Den Cornelian kirsebær Dogwood treet er en av de første trærne til blomst, ofte ha oppblomstringer vises i senere vinter og tidlig vår. Blomstene på treet er en lys gul / orange og vanligvis skjule bærene som er produsert av dette treet. Ofte brukt av gartnere som en tidlig blomstring alternativ til Forsythia og verdsatt for sine prangende og velduftende blomster. Bærene produsert av treet blir ofte spist av fugler og bør ikke spises av mennesker.

Økende en Cornelian Cherry Dogwood


Denne variasjonen i treet er hardfør og er sykdom og sykdom på planter resistente. Det krever ikke mye stell og vil bare må vannes en gang i uken i løpet av en tidlig fase, og mindre når det er modent. Frøplanter skal plantes til en dybde på rundt 6 inches, helt dekker rotsystemet og forlater gaffel av frøplante over jorda. Det bør plantes i sommer, da det ikke gjøre det bra når plantet i høst.

Pryd og praktisk bruk


På grunn av sin rike blomster og enkel å vokse, er dette treet vanligvis brukes i landskapsarbeid design. Blomstene vil vises enda mer dramatisk når plantet mot en ensfarget bakgrunn, for eksempel en vegg. Den har praktiske bruksområder også, inkludert bruk som et vindfang, særlig når flere er plantet på rad, samt gi erosjonssikring for fyllinger. Treet gjør også godt i urbane omgivelser, og kan brukes som en blomstring aksent foran bygninger.

Potensielle voksende problemene


Selv om Cornelian kirsebærtre er hardfør, er det noen hensyn å ta med dette treet. Den første er at fordi dens løvverk er tett, bakken under mottar ikke mye lys. Det er best å mulch rundt treet, eller å bruke steiner rundt basen for å unngå brunt gress under. Den andre store problem med dette treet er det faktum at det kan være noe invasiv. Forsiktighet bør tas for å unngå slik at spirene til å slå rot rundt treet.