Hovudside

Hvis du får litt neglelakk på skjorta eller Pants kan du få det ut?

by Walther

Hvis du får litt neglelakk på skjorta eller Pants kan du få det ut?

Selv om neglelakk kan skape et attraktivt, polert utseende, kan det også la et stort rot. Absorberende stoffer som klær og møbeltrekk absorbere raskt neglelakk og bli pigmentert. Fordi neglelakk er en væske, det sprer seg raskt, og dets tendens til å tørke raskt kan gjøre det vanskelig å fjerne flekken. Heldigvis finnes det flere effektive metoder for fjerning av neglelakk flekker fra tøy.

Etter Spill


Umiddelbart etter at du søler neglelakk, bruke et papirhåndkle eller absorberende vaskeklut til å forsiktig klatt sølt polsk. Unngå å gni flekken, da dette kan slipe den polske dypt inn i stoffet, noe som gjør det vanskeligere å fjerne. Ikke legg skitnet plagget i vaskemaskinen. Vaskemiddel er usannsynlig å fjerne flekken, og vaskeprosessen kan sette flekken, noe som gjør det nesten umulig å fjerne.

Neglelakkfjerner


Huset rengjøring nettside Mrs. Clean påpeker at aceton polish remover er en av de mest effektive neglelakk flekkfjernere. Denne metoden fungerer best når den brukes før neglelakk har tørket. Trekk plagget stramt over en bolle og drypp neglelakkfjerner over flekken, slik at det å kjøre gjennom plagget til bollen. Hvis du har farget en fargerike plagg eller hvis flekken er i en spesielt iøynefallende plassering, ikke bruk polish remover, som aceton kan stripe noen farger fra klær.

Filer


Hvis flekken allerede har tørket, skrape bort løse biter av den polsk med en neglefil eller sandpapir. Deretter gni flekken med en gummi-baserte viskelær. Fortsett å alternere mellom innlevering flekken og gni den med viskelær til den er borte.

Hårspray


Plasser et papirhåndkle eller bomullsdott under plagg å absorbere noen polsk, og deretter bruke hårspray til den tørket neglelakk flekken. Vent noen minutter, og deretter skrape flekken med en myk tannbørste.