Hovudside

Hvordan bruke Liquid klor i My Inground Pool

by Walther

Hvordan bruke Liquid klor i My Inground Pool

Flytende klor brukes til å desinfisere svømmebassenger. Flytende klor bør legges til bassenget når du åpner det i løpet av våren. Legg det når du tom og fylle opp bassenget med friskt vann. Bruk flytende klor for å drepe alger og klare opp en overflod av mineraler hvis bassenget blir sterkt forurenset. Flytende klor kan anvendes i stedet for bassenget sjokk for å opprettholde hensiktsmessige klor nivåer. Flytende klor er bare ment for bruk i basseng. Les alltid bruksanvisningen på flasken før du legger det til bassenget.

Bruksanvisning


•  Kjøp flytende klor og klor trygg måle bøtte fra din lokale bassenget forsyning butikken. Du kan erstatte en klor trygg bøtte med en tykk plast måle bøtte. Du finner disse på din lokale hjem forsyning butikken.

•  Kjøp en test kit fra din lokale bassenget forsyning butikken eller ta noen kopper bassengvann til butikken for å bli testet for tilgjengelig klor. Hvis du bruker et hjem kit, følg instruksjonene nøye. Tester består vanligvis av å legge bassengvannet til en sjofel og deretter plassere noen dråper av en løsning i sjofel og virvlende å blande. Sammenligne resulterte fargen på vannet til fargekartet som følger med settet. Klor bør ligge i området mellom 1,0 og 3,0 deler pr million (PPM).

•  Legg 52-104 gram av flytende klor til bassengets dype for hver 10.000 liter vann. Hell klor som langt fra bassengkanten som mulig mens du kjører filteret. Gjøre så hver 7. dag eller når testresultater viser klor nivåer å være under 1,0 PPM. La filteret på i 6 til 8 timer. Dette vil øke din pool klor nivå til mellom 5 og 10 PPM. Ikke la noen å svømme i bassenget i minst 24 timer eller til klornivået er tilbake til det normale.

•  Plasser den gjenværende klor i et kjølig og tørt sted utilgjengelig for barn og aldri i direkte sollys.

Tips og advarsler


  • Aldri legge kjemikalier til ditt basseng når det er svømmere stede. Du må tillate klor nivåer for å gå tilbake til det normale før du legger andre kjemiske til bassenget. Bruk av andre kjemikalier og flytende klor kan føre til farlige gasser røyk og eksplosjoner.