Hovudside

Hvordan installerer jeg en Jacuzzi Espree?

by Walther

Hvordan installerer jeg en Jacuzzi Espree?

I 1968, Roy Jacuzzi først installert en strålepumpe til et badekar enhet, som utviklet seg til en teknologi som kalles hydroterapi. Siden advent av hydroterapi, mange innovasjoner revolusjonsamfunnsmessige visjoner om innendørs boligbygging. Faktisk, hydroterapi feide det globale markedet til en formidabel boblebad industri ledet av Jacuzzi, kommer Co. Jacuzzi Espree Whirlpool-serien i en rekke former, teksturer og størrelser. Utstyrt med 10 dyser for løse masserer effekter, Jacuzzi Espree serien skinner som et godt eksempel på den vidunderlige innovasjoner som involverer hydroterapi teknologi.

Bruksanvisning


En vurdere å ansette en lisensiert kontraktør om å installere Jacuzzi Espree boblebad; en tilstrekkelig bakgrunn i bygg og anlegg, VVS og elektrisk installasjon, i henhold til National Electrical Code og lokale byggeforskrifter, garanterer enhet funksjonalitet. Ikke forsøk å installere enheten uten å møte kravene ovenfor fordi garantien ikke dekker metoder inkompetente installasjon. Bli kjent med den Occupational Safety and Health Administration krav for å hindre skader og kostbare feil. Bruk vernebriller, stål-toed sko, hansker og øreklokker.

•  Uncrate jacuzzien Espree Whirlpool Bath ut av esken. Ikke kast emballasjen før etter å ha fullført en tilfredsstillende produktkontroll. Inspisere skallet for eventuelle pådra seg skader ved mottak og rapportere direkte til jacuzzi boblebad og transportør. Bli kjent med detaljene som er skissert i den publiserte garantiinformasjon fylt inni pakken. Undersøke den instruksjons manualen og deler, inkludert diagram. Sjekk navneskilt og sikre at retten modellen kom.

•  Bruk et gulv utjevnende instrument for å bestemme jevnheten av underetasjen; Installasjonen kan ikke fortsette før undergulvet er plant. Bruke et gulv-sparkelmasse, slik som mørtel eller puss, med et minimum tetthet av 5 pounds per cubic foot. Sørg for at badet fortsatt nivå slik at det kan renne riktig. Sikre at skum føtter kontakte avrettingsmasse. Nivå hvert ledd eller spleise på undergulvet. Bruk mellomlegg å forsegle bad flens og stud hull mens du bruker flenser å montere bad enhet. Se etter feil under badekaret liner, men ikke kast før etter installasjon. Referere instruksjonene skjørt installasjons før du går videre til neste trinn.

•  Se "Service Access" ledd instruksjons manual for de anbefalte dimensjoner er tillatt for luftsirkulasjon til motoren og jetfly. Avstå fra isolerende rundt serviceområdet og motor. Tillate et minimum 8 inches rundt badekaret for skjørt fjerning; den valgfrie skjørt forsamlingen hindrer sikten av tjenesten panel for dekorative formål.

•  Vurdere å ansette en elektriker som kan gjøre elektriske tilkoblinger, ellers inkompetente tilkoblinger kan føre til et tomrom garantipakke, skade og død. Bruk elektrisk utstyr du skal installere en duplex uttak 4 inches på stud veggen, som ligger 4 inches under bading enhet. Kontakt Boblebad Bath for valgfrie tidtakere. Etablere forbindelser til en krets beskyttet av en Jordfeilbryteren for å unngå elektrisk støt. Ikke bruk motorpumpen uten et tilstrekkelig vannstand, ellers lekkasjer og andre permanente problemer kan oppstå. Vend skillebryter til av-stilling for å unngå skader på motorpumpe.

•  Bestill et avløp / overløp montering og inspisere for å pådra seg skader når pakken kommer. Fordele avfall flens, sil, overløp deksel og dekselskruene i pakken og kontrollere om riktig kit kom. Følg avløp / overløp installasjon kit instruksjoner å riktig installere og vann-test

for skikkelig drenering. Korrigere eventuelle drenering problemer før du fortsetter med vanntett installasjon.

•  Varsle Boblebad Bath av eventuelle lekkasjer i pumpen, jetfly eller suge beslag. Kontakt lokale myndighetene for VVS kode krav. Installere flammehemmede tette beskyttelsesmaterialet mellom lodde mellomrom og bad enhet.

•  Unngå å bruke skuremidler til overflaten av badekaret, da det kan føre til unødvendig dulling og riper. Bruk flytende vaskemiddel og vann for å rense disse flatene. Unngå å bruke skarpe metallgjenstander for å lirke løs tørr gips. Bruke rubbing alkohol for å fjerne tørket maling fra bade enhet. Bruk sandpapir for å jevne ut små riper og gjenopprette den glossy finish med Meguiars # 10 Mirror Glaze. Spørre med jacuzzi boblebad ansatte for informasjon om omlakkering store riper.