Hovudside

Min Automatisk klorerer ikke virker

by Walther

Min Automatisk klorerer ikke virker

Svømmebassenger trenger klor for å holde bassenget rent og trygt å svømme i. Men stadig legger klor til svømmebassenget kan være en problemfri. Den automatiske chlorinator leverer klor til svømmebassenget. Som med alle andre mekaniske innretninger, kan ulike deler på automatisk chlorinator slites ned, pause eller rett og slett blitt løs. Du kan spare penger ved å fikse den automatiske chlorinator selv etter å lære om hvordan det bestemt merke fungerer.

Utgivelse klorgass


Før reparere den automatiske chlorinator, bør du sørge for å kjøre klorerer å frigjøre bygget opp klorgass. Siden klorgass kan gjøre deg syk når du puster den inn, bør du alltid stå tilbake når du løfter lokket til den automatiske klorerings. Før arbeid på chlorinator, slå av filtersystemet og også koble fra basseng pumpe.

Se etter løse deler


Du bør få et sett med skrutrekkere og åpne opp automatisk chlorinator. Du bør så sjekk inne for å sikre at det ikke er noen løse deler i klorerings. Men skru deler av klorerings for stramt kan føre dem til å bryte.

Sjekk Klor Beløp


Du kan legge for mye eller for lite klor i klorerings. For mye klor kan føre til at systemet slås av for å unngå skade. Klorerer vil heller ikke slippe klor når klorerer har underkant av fire pounds av press, noe som betyr at det ikke er nok klor.

Erstatte Top Cover Gasket


Du har mest sannsynlig nødt til å bytte ut toppdekselpakning på den automatiske chlorinator. Før du setter ny toppdekselpakning på klorerings, må du fjerne tie-down skruen på pakningen. Du trenger en flat skrue for å fjerne O-ring av diskdekselet. Deretter kan du plassere en ny klorerer O-ring på klorerings. Smør litt glidemiddel fett på ringen for å holde den fra tørking. Når du skrur tilbake på skruen tie-ned, må du huske å ikke skru den for stramt fordi skruen er laget av plast og kan sprekke.

Fleksibel Svart Klor Feeder


I stedet for toppdeksel pakninger, noen chlorinators bruk fleksible svart klor mater slangene som kobler tank av klorerings til filtersystemet. Klorerer kan slutte å virke når de mater slangene blir sprø og til slutt bryte. Ved enden av hver av linjene, vil man finne skruer. Du må løsne disse skruene. Siden disse skruene kan stripe eller bryte, fjerne dem nøye. Du må kutte noen linjer for å erstatte de gamle linjene. Hvis du ikke kutte linjene rett, vil de lekke væske.