Hovudside

Basseng vakuum reparere

by Walther

Mens du bør sende et basseng vakuum til et autorisert service reparasjon tekniker for motor reparasjoner, er det noen reparasjoner som du kan gjøre på denne delen av bassenget rengjøring utstyr. Faktisk noen selskaper tilbyr et vakuum reparasjonssett slik en gjør-det-yourselfer kan ta seg av rutinemessige basseng vakuum reparasjonsoppgaver. De fleste av disse reparasjoner sentrum rundt slitasje på vakuum sko og vinger, eller klaffer, som regelmessig kommer i kontakt med bassenget overflate.

Bruksanvisning


•  Trekk vakuum slange ut av toppen av vakuum for å koble den fra.

•  Snu vakuum slik at bunnen vender opp. Undersøke gummi sko på vakuum. Hvis de trenger utskifting, sette inn en skrutrekker under hver sko og pop skoen av vakuum. Dypp de nye skoene i vann for å gjøre dem lettere å jobbe med. Rett inn nye sko med hullene i vakuum og snapper dem på plass.

•  Trekk pluggene som sitter over vingene på hver side av pod for å gjøre det enklere å fjerne vingene. Ta tak i høyresiden og trekke den av krokene. Sett på høyresiden ved å skyve en ny en som er merket med en "R" på krokene. Gjenta for den venstre vingen, med utskifting fløyen merket "L." Sett pluggene tilbake i støvsugeren. På dem med en skrutrekker eller hammer til sete dem fast i vakuum kropp.

•  Lirk frontklaff med en skrutrekker. Skyv den utvidede etappe av våren den nye frontklaff inn dreie hull inntil den festes med låsemekanisme. Brett den fremre klaff mot bunnen av støvsugeren til du kjenner at det smetter på plass. Når du sitter, bør våren arbeide fritt.

•  Trekk av det bakre klaff. Sette våren etappe på cam inne baklemmen adjuster. Skyv klaffen mot kroppen av vakuum til den klikker på plass. Det bør bevege seg fritt når den er plassert riktig.

•  Juster skiven på bakre klaff adjuster, som er på nederste venstre side av bassenget vakuum, til sin middels innstilling. Som du bruke bassenget vakuum, kan det hende du må justere dette for å imøtekomme de nye klaffene og sko på vakuum.

•  Undersøk pool vakuum er slangen. Bytt slitte eller sprukne stykker.

Tips og advarsler


  • Mens bare en sko eller vinge kan vise tegn på slitasje, for beste resultater erstatte alle matchende deler samtidig.
  • Kjøpe erstatning sko og flaps designet for bruk på overflaten av svømmebassenget.