Hovudside

Hva er de svarte flekker på My Pool Liner?

by Walther

Hva er de svarte flekker på My Pool Liner?

Svarte flekker på pool liners danne forskjellige grunner. De små, svarte sirkler forlater bassenget liner vises snusket og skitne og er ikke den enkleste å fjerne. Vinyl pool liners har en litt porøs overflate der skitt, alger og olje kan trenge gjennom, forlater de små svarte flekker bak. Etter å ha oppdaget årsaken til de svarte flekker, kan du jobbe mot å eliminere dem fra basseng duken.

Svart Alger


Svart alger oppstår fra elementer som ubalanserte kjemikalier i bassengvannet eller innføring av forurensede bassenget leker og badedrakter. Algene vises som små, runde svarte flekker på basseng duken. Sorte alger danner røtter som festes til basseng duken, noe som gjør fjerning vanskelig. Med riktig kjemisk balanse og bruk av rensemidler, kan du hindre svart alger fra forming. Bruken av algaecides og pusse den svarte alger fra bassenget liner eliminerer sopp fra bassenget.

Oljer


Solbrun og kroppen oljer deponert i bassenget igjen en film på vannet. Som filmen glir mot bassenget liner, legger den til side danner små, svarte flekker hvor vannlinjen slutt, mye som et badekar ring. Sprøyting av svarte flekker med ufortynnet hvit eddik og visking med en liten svamp renser svarte flekker fra liner.

Blader og Dirt


Støv, skitt og løv blåse i et basseng fra vind eller når plenklipping. Skitt og blader fast på sidene av pool liners la bak sorte og brune flekker. Fjerne bladene med et basseng nett og kjører basseng pumpe for å filtrere ut skitt så snart som mulig kan unngå flekker. Hvis det er mulig, dekker bassenget under stormer eller ved klipping for å holde skitt og rusk fra å komme inn i bassenget.