Hvordan Stabil My Pool Chemicals


Hvordan Stabil My Pool Chemicals

Når kjemikalier i bassenget bli ubalansert, kan din bassengvannet blir skyet, skittent og usunt å svømme i, og det er like ille å ha for mye av en kjemisk enn ikke nok. Holde bassengvannet rent og kjemisk balansert er viktig som en vanlig del av basseng vedlikehold. Når du har de riktige kjemikalier i bassenget, vil det hjelpe den til å vare mye lenger.
Det er en rekke ting du kan gjøre for å bidra til å stabil kjemikaliene i vannet i svømmebassenget.

Bruksanvisning


Hvordan Stabil Pool Chemicals


•  Test de kjemiske nivåer av bassenget på en ukentlig basis for å se om de trenger å være balansert. Nivåene av ulike kjemikalier i bassenget kan endres raskt, og det er viktig å være klar over endringene som har skjedd.

•  Bruk en pool test kit for å bestemme hvilke kjemikalier, om noen, må være balansert. Fyll den medfølgende rørene med vann og tilsett test kjemikalier. Sammenligne fargen på vannet til diagrammet som følger med testsett for å se hva kjemikalier må legges.

•  Bruk et målebeger til å bruke riktig mengde kjemikalier til ditt basseng. De kjemikalier som oftest må være balansert er klor eller brom, avhengig av hvilken man bruker.

Forholdet mellom klor i bassenget skal være rundt 1,5 til 3 ppm (deler per million). Dette forholdet vil variere avhengig av type og størrelse på bassenget du har. Bruk din test kit for å få nøyaktig informasjon om hvor mye klor eller brom må legges til bassenget.

•  Shock bassenget annenhver uke. Bruk klorsjokk tabletter for dette, da de inneholder en tilmålt mengde av klor som vil drepe alt organisk materiale i vannet, som for eksempel alger og bakterier.

Sjekk klor nivåer av bassenget før sjokkerende det, som for mye klor kan være ødeleggende.

•  Hold styr på noen ganger når kjemikaliene i bassenget svinge. Etter det har regnet, vil kjemikaliene i bassenget sannsynligvis må balanseres igjen, som den ekstra vann kan påvirke kjemikalier.

Tips og advarsler


  • Slitasje gamle klær når du arbeider med basseng kjemikalier.
  • Ikke få basseng kjemikalier i øynene, og unngå å få dem på huden din så mye som mulig. Hvis du får basseng kjemikalier i øynene, skyll dem ut med rent vann og kontakte legen din.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler