Hovudside

Hvordan erstatte en Cast Iron Hoved kloakk linje med PVC

by Walther

Hvis din hjemme er eldre, kan det ha en støpejern kloakk viktigste. Denne type rør er ikke så effektiv eller effektiv som PVC-rør som brukes i de fleste hjem dag, fordi støpejernet kan begynne å ruste og vil svikte etter flere år. Fjerne linje og erstatte den med PVC-rør er den beste løsningen. Den vanskeligste delen av dette prosjektet er å kutte ut de gamle jernrør med et spesialverktøy som kalles et blunk cutter, som har en kjedekutter og to håndtak.

Bruksanvisning


•  Grav den gamle kloakk linje hvis aktuelt. Mange jern kloakknettet kjøre under betonggulvet, så skjære gjennom skive med en jack hammer å avsløre linjen. Bruk en skuffe til å grave i skitt under skive å avdekke linjen.

•  Fest kjede av et blunk cutter rundt hovedledningen, og trykk håndtakene på cutter sammen for å knipse røret. Skjær hovedledningen inn i tre eller fire 1-fots lange seksjoner for enklere fjerning. Løft rørene ut, og kast dem ved å ta dem til en restverdi verksted.

•  Gjør forbindelser til den innkommende kloakk hovedlinjen ved å installere en jern-til-PVC ermet over innkommende tilkobling. En jern-til-PVC-hylse er en rørhylse laget av gummi som passer over jern og PVC-rør. Hylsen har også et metall krage som strammer å klemme ermet på plass. Skyv hylsen over røret til halvparten av ermet dekker røret. Med en skrutrekker, skru pluggen for å stramme tilkoblingen.

•  Installer den første delen av PVC-rør ved å sette det inn i hylsen og stramme forbindelse med skrutrekkeren. Påfør PVC sement til rørene og alle beslag, og deretter installere de gjenværende delene av ruting røret langs den samme veien som den gamle kloakk linje. Gjør alle de gamle forbindelser med de riktige beslag som er nødvendig for din kloakk linje.

•  Dekk nye rør med skitt du utgravd, og fylle området rundt røret med grus. Påfør mørtel over røret med en sparkel for å fylle på plass og for å reparere den utgravde betongplate. La mørtelen tørke i 24 timer før du går på toppen av det reparerte området.