Hovudside

Innendørs Garde Design Ideas

by Walther

Innendørs Garde Design Ideas

Utforme en plass for innendørs hage husarbeid kan inkludere trans en eksisterende sunroom eller avskjermet i våpenhuset, eller skape en plass i kjelleren dedikert til potting og planting. Enten du flis sunroom, legge rustikke elementer til din veranda eller dekorere en shabby chic hage spot i kjelleren din, bør du vurdere en ekstra sittegruppe for hagearbeid, avslapping og samtale.

Sunroom


Fliser på gulvet i sunroom å skape et rom for innendørs hagearbeid. Du kan bygge potting bord langs to av veggene og dekk dem med flis å koordinere med gulvet. Bygg lagringsplass under for hagearbeid forsyninger. Det er lett å flis en bordplate, bare spre thinset på overflaten med en murskje og trykk flisene i limet. Flis avstandsstykker mellom hver flis vil gi deg en enda fuge. Spre fugemasse inn i sprekkene, etter at limet har tørket. Fjerne overflødig fugemasse fra overflaten av flisen før det tørker. Innendørs hagearbeid er så mye enklere med en hendig vannkilde, så skille de to fliser bord med en vask i hjørnet. Dra nytte av sunroom vinduer og design hengende rails øverst slik at du kan få plass til så mange planter som mulig. Plassere et bord med plass i midten av rommet og en komfortabel sofa langs den ene veggen slik at du kan nyte den sunroom for avslapning så vel som innendørs hagearbeid.

Vist i veranda


Gjør din veranda vist til en innendørs hagerommet i stil med en rustikk potting skur. Bygge en potting bord fra impregnert trevirke og henge smijernskroker fra et tre himling. Grov-hugget tømmer langs innsiden av veggene som en ramme for skjermen vil også legge til rustikk innredning. Legg en farm-stil synke langs veggen av huset med et gammelt metallbord sammen for bekvemmelighet. Hang en pegboard bak metallbord å hjelpe lagre dine hagearbeid verktøy, samt å legge til den generelle følelsen av en potting skur. Distressed tre rockere som er lagt side om side med et lite distressed bord i mellom, tilbyr sitteplasser for besøkende som liker å se deg jobbe. Legg til et annet lite bord med to stoler i midten av rommet for en sittende planting området.

Kjeller


Utpeke en del av kjelleren som innendørs hageplass. Du kan dekorere den i en shabby chic stil med distressed hvite møbler og blomstrete stoffer. Plassere hageområde rundt vinduene, hvis du har dem, for å dra nytte av noen naturlig lys. Hang perle bord hvis veggene er uferdig eller maling betong eller andre eksisterende veggene hvite. Male et oppbevaringsskap hvit og nød kantene med sandpapir slik at det ser alderen. Du kan bruke kabinettet til å lagre dine hagearbeid forsyninger og bringe litt av sjarmen inn i rommet. Berge en gammel hvit vask og installere det langs den ene veggen. En pidestall vask vil fungere vakkert, som ville en vask innkapslet i en metallskap for mer lagringsplass. Inkluder flettet sitteplasser med floral puter og fargerike kaste tepper for å hjelpe lyse opp plassen.