Hovudside

Hvordan Level grus med traktor

by Walther

Hvordan Level grus med traktor

Grus er ofte brukt for innkjørsler og små veier på grunn av enkel installasjon og lave kostnader. Imidlertid er vedlikehold ikke helt sett på samme måte. Over tid vil grus bli ujevnt og fylt med hjulspor og hull. I dette tilfellet er det viktig å utjevne grus igjen for å gi en glatt overflate for turgåing og bilkjøring på. En traktor kan begrense mengden av arbeid som kreves for å relevel overflaten og gjenopprette grusgangen.

Bruksanvisning


•  Fest en boks skraper på baksiden av traktoren ved å koble stikk på høvel til ballen på baksiden av traktoren. En lås vil holde de to sammen og hindre dem fra å koble. Senk tennene på boksen skrape for å grave en tomme under bakkenivå. Følg spesifikk produsentens anvisninger. Hver boks skraper vil operere annerledes.

•  Kjør traktoren over grus med boksen skraper bak det. Dette vil bryte opp den komprimerte grus og la den bli re-dukket og releveled.

•  Fjern boksen skraper fra baksiden av traktoren, og legge ved en høvelbladet på samme måte at boksen skraper var festet. Plasser grader så det sitter nivå. Noen grader knivene har en innebygd nivå eller automatisk nivåregulering. Følg spesifikk produsentens anvisninger for dette trinnet.

•  Kjør traktoren over grus med høvelbladet vedlagt. Dette vil flytte løs grus rundt, fylle eventuelle hull, og glatting og planering hele overflaten.

Tips og advarsler


  • Alt-i-ett-verktøy kan kjøpes for å begrense hvor mye plass som brukes av traktor vedlegg. De fleste av disse verktøyene vil ha lignende evner som vil produsere de samme resultatene.