Hovudside

Når skal Plant Orange Trees

by Walther

Når skal Plant Orange Trees

Appelsintrær kommer til fruktbærende modenhet sakte og ofte trenger å bli transplantert flere ganger i løpet av sin etablering periode. Appelsintrær bør transplantert på våren eller om høsten når de støtter klimaforhold er milde og ingen unødig belastning plasseres på trærne. Enten du er stepping opp treet inn i en større pott eller transplantere inn i bakken, opprettholde fuktigheten i roten ballen, minimere rot avbrudd og gir rik jord er nøklene til vellykket transplantasjon.

Tiden av året


Den beste tiden av året for å transplantere appelsintrær er den tiden de vil være under minst mulig miljøbelastning. For de fleste klima, dette oversettes til våren transplanterer og tidlig høst transplanterer, hoppe over varmen og tørkeforhold til stede i løpet av sommeren og kjøligere forhold i vinter selv i tempererte klima.

Maintaing en Fuktig og Intakt rootball


To nøkler til vellykket transplantasjon er nøye med å grave så mye av roten ballen som mulig med jord festet og holde det hele enheten fuktig. Hvis tiden mellom utgraving og nyplanting er lengre enn noen få minutter eller timer, innpakning roten ballen i burlap og fukte det ned grundig er det beste alternativet for å sikre en trygg ventetid.

Transplant Jord


Appelsintrær trenger å bli transplantert inn rik, godt drenert humus som er godt dyrket og løs, slik at røttene lett kan trenge inn i den nye jord. Forberedt jord området bør være minst to ganger diameteren og halvparten igjen så dypt på den utrimmet roten ballen. Hvis treet nærmer modenhet, velg et sted som kan opprettholde treet ved sin fulle størrelse på ca 10 meter høy og 8 meter i bredde. Transplantere trær anbefales ikke fordi det kan føre til traumer som ville forstyrre fruiting syklus og rotsystem helse. Påfør en langsom frigjøring gjødsel i fuktig jord før planting, vann den nylig transplantert treet godt, og deretter på en konsistent basis etterpå.