Hovudside

Hvordan Grow Leyland Cypress Trees fra borekaks

by Walther

Hvordan Grow Leyland Cypress Trees fra borekaks

Vokser et tre fra stammen borekaks er en form for kloning. Kloning en Leyland sypress er en metode for å gjengi en tro kopi fra morplanten. Leyland sypress er en favoritt med juletredyrkere. Borekaks for kloning bør velges fra foreldre trær som har egenskaper som appellerer til den dyrker. Stammen borekaks, når forankret, vil produsere en genetisk identiske data som har den samme størrelse og form som modertreet.

Bruksanvisning


•  Fyll 6-tommers diameter potten med like deler av torvmose og sand til innenfor en tomme av den øvre kant. Tilsett 1 qt. av vann til potting blanding. La overflødig vann renne fra potten sin nedre hullene.

•  Kutt opp til fem anbud-grønne stilker fra endene av Leyland sypress lemmer. Borekaks bør være 6-8 inches lange. Beste borekaks er hentet fra ny vekst i månedene mai til begynnelsen av juli.

•  Fjern de nederste tre inches av bladvekst fra skjære å lage en naken stilk. Dypp den avskårne enden, ca 2 inches, inn i rooting hormon pulver.

•  Sett blyant inn i potting blanding for å danne et hull. Plasser kutte i blyanten hullet. Fast jord rundt stammen skjæring. Jevnt plass alle fem borekaks inn i 6-tommers potten.

•  Sett potten i et godt opplyst område i direkte sollys. Hold borekaks fuktig gjennom hele vekstsesongen. Teste tilstanden til heie prosessen ved forsiktig å trekke på stilkene etter tre måneder. Hvis du føler motstand, er skjære slår rot. Fjern alle borekaks som har tørket ut og ikke forankret.

•  Transplant de stiklinger neste vår.

Tips og advarsler


  • Hold forankret Leyland sypress rot borekaks enn vinteren i et område som ikke vil fryse. Plante nye spirene til en permanent plassering etter faren for frost er over tidlig på våren.