Hovudside

Informasjon om sprøyting frukttrær i Western Oregon

by Walther

Informasjon om sprøyting frukttrær i Western Oregon

Voksende frukttrær - særlig kirsebær, epler og pærer - i Western Oregon hage krever årvåkenhet for å holde skadedyr og sykdommer i sjakk. I enkelte fylker, må du spray for spesifikke skadedyr, slik at de ikke spres til kommersielle frukthager.

Forskrifter


Huseiere voksende kirsebærtrær i Lane, Linn, Marion, Polk og Yamhill fylker må spray for å kontrollere kirsebær bananflue. Jackson og Josephine fylker krever sprøyting for apple maggot; Jackson County mandater også kontroll av Codling møll og pære psylla, en suger insekt.

Cherry Fruit Fly


Spray for å kontrollere kirsebær fruktfluer som de dukker opp, rundt Memorial Day. Søknader kan bli nødvendig hver en til to uker.

Apple Maggot


Spray for apple maggot hver 10 til 14 dager, fra slutten av juli til innhøsting.

Codling Moth


Codling møll infests epler og pærer. Påfør en godkjent insektmiddel når møll og frukt er til stede. Spray kan være nødvendig hver en til to uker fra sommeren gjennom innhøsting.

Pear Psylla


Spray pæretrær med kalk svovel under sovende sesongen til å kontrollere pære psylla. Påfør insektmiddel på våren før knoppene viser noen rosa og igjen fra sommer til å høste.

Betraktninger


Fjern frukttrær fra hagen din hvis du ikke kan fullføre den nødvendige sprøyting. Inspektører kan bøtelegge deg og bestille dine trær ødelagt hvis de finner de utpekte skadedyr.