Hovudside

Hvorfor en Delta Monitor 17 tappekran Med en Pull Down Diverter for en dusj Lekkasje?

by Walther

Hvis Delta 17 serie dusjbatteri lekker, det er et problem med kassetten eller patronen pakninger. Disse kranene er designet for å fungere feilfritt, men hver del må opprettholde integritet for å gjøre det. Når en del svikter, og erstatte det er den eneste måten å fikse kranen.

Patron Crack


Et sprukket patron resultater i lekkasjer, enten kranen har en trekke ned avleder eller ikke. Dette krever umiddelbar utskifting av kassetten i sin helhet. Slå av vannet til tappekran ved å slå av boligens hoved vannledninger. Deretter fjerner kranen håndtaket ved å fjerne den lille skruen på bunnen av kranen med en umbrakonøkkel og skyve den av. Skru av trim og panser mutter, den runde mutteren over patronen, ta ut kassetten og erstatte det.

Skifte Patron Pakninger


Delta 17-serien har en patron med gummipakningen tetter nederst. Dette er forskjellig fra kraner med en enkel patron og ingen eksterne sel. Hvis patronen ikke er synlig sprukket eller skadet, kan selene bare må byttes. Ta ut patronen og fjerne pakningene fra innsiden av kranen kroppen. Erstatte dem og sett kassetten. Du vil finne nye pakninger i en Delta 17 serie reparasjonssett eller med en ny patron. Når den er utslitt, vil disse pakninger forårsake en lekkasje fra dusj kropps ventil som strekker seg til håndtaket base eller tut i noen tilfeller.

O-ring Replacement


Delta 17-serien har også en O-ring rundt bunnen av patronen. Hvis pakningene ikke er slitt eller sprukket, fjerne og erstatte O-ring, som noen ganger er årsaken til lekkasjen. Fjern håndtaket og kassetten skyv deretter O-ring av kassetten. Skyv en ny O-ring på kassetten, og sett den inn i O-ringsporet. Skifte ut patronen og montere kranen. O-ringene er tilgjengelig gjennom Delta eller andre VVS supply utsalgssteder.

Patron erstatning tips


Delta 17-serien har en spesiell kassett laget bare for denne bestemte kranen. Ikke forsøk å bruke en annen kassett som en erstatning; det ikke passer ordentlig i kranen. Når du installerer den nye kassetten, passer det inn i kranen hodet og snu den slik at ordet "Up" vises på toppen eller varme og kalde indikatorer er plassert til venstre og høyre, henholdsvis. Patronen har to sylindere, som strekker seg fra bunnen; hver passer inn i en av de to hullene i kranen hodet. Når kassetten er på plass og alle disse elementene justere, skru panseret på og installere trim stykke.