Hovudside

Hvor å Feilfri Natural Stone

by Walther

Hvor å Feilfri Natural Stone

Naturstein refererer til stein som er ubehandlet, upolert og utette. Denne type stein kan bli funnet på peiser og ildsteder, som småstein i bad dusjer, som vegger eller kortveggene i innendørs / utendørs områder og i mange applikasjoner utendørs. Rengjøring er viktigst rundt peisen på grunn av sot og røyk og utendørs fordi mugg og mold form i skyggefulle steder og utendørs rom er utsatt for flekker forårsaket av mat, vin, maling og beis. Rengjøring naturstein rundt peisen og utendørs må håndteres annerledes.

Bruksanvisning


Rengjøring en peis i naturstein


•  Flytt eventuelle nære møbler, tepper og tilbehør vekk fra området. Beskytte området der du skal jobbe ved hjelp av drop kluter rundt arbeidsstedet. Begrens intens rengjøring til bare de steinene som trenger rengjøring. Gjøre en mindre intensiv rengjøring på resten. Ventilere rommet ditt ved å åpne dører og vinduer.

•  Mett din stein og fugemasse med vann inntil de ikke lenger kan absorbere vannet. Hvis du prøver å rense steinene når de er tørre, kan den porøse steinen og fugemasse suge den nylig flytende skitt dypere inn i steinen og fugemasse. Ved å dyppe steinen, vil den skitne væsken holde seg på overflaten.

•  Iført beskyttelse, gjelder skummende bad renere og kratt. Fjern skitt raskt og ikke tillate striper å kjøre ned rock / fugemasse ansiktet. Bruke svamp for å lage en demning under steinen du jobber med og rydde opp mens du går. Avhengig av stein stil (river rock versus grov stein), kan dette cleanser være tilstrekkelig. Hvis ikke, mens steinene er fortsatt våt, bruke dampbåten. De fleste dampmaskiner har håndholdte vedlegg og noen har avtagbare håndklær. Dette fungerer godt vertikalt så vel som horisontalt. Heat, cleanser og skrubbing vil rense nesten hva som helst. Skyll steinen du arbeider på grundig og se hvordan det fungerer.

•  Skyll rengjøres peis grundig. Hvis det fortsatt trenger mer oppmerksomhet, bruke Sure Klean for ildsteder. Sørg for at steinene er gjennomtrukket av vann og holde dem våt under rengjøring. Følg produsentens tids forslag.

•  Påfør Bar Keepers Friend til berørte områdene i din fugemasse etter at du har skylt av andre rensemidler - bland produkter. Følg instruksjonene for det beste resultatet. Du kan bruke en liten mengde fortynnet blekemiddel til vedvarende flekker, men husk at blekemiddel lysere og endrer fargen på steiner og fugemasse så bare gjøre dette for et bestemt problem. Du kan fortynne TSP eller fosforsyre med vann som et rengjøringsmiddel. Test i et avsidesliggende område først. Bar Keepers Friend er ikke bra for marmor eller metaller.

•  Lag en grøtomslag av fuktig kiselgur, og din rengjøringsprodukt. Bland jorden med fortynnet såpe vann fra bøtte til den er våt leire. Det bør fortsatt holde sammen i en klump, men være fuktig å ta på. Trykke din grøtomslag inn i noen vedvarende flekk på våte steiner og dekke sted med plast for å holde det fuktig. Diatoméjorden vil trekke ut flekken. Du kan bruke dette med noen rengjøringsmiddel som kan sitte på steinen for en periode uten å forårsake problemer. Det fungerer godt med nøytral pH-stein-spesifikke rensemidler.

Rengjøring Natural Stone Outdoors


•  Beskytt området der du skal jobbe med å fjerne blomsterpotter, møbler eller løse gjenstander og dekker større buskas med drop kluter eller plastfolie. Begrens intens rengjøring til bare de steinene som trenger rengjøring. Gjøre en mindre intensiv rengjøring på resten.

•  Mett din stein og fugemasse med vann slik at den absorberer ikke lenger vannet. Vanne din stein før den godtar ikke lenger vannet. Hvis du rengjør steinene når de er tørre, kan den porøse steinen og fugemasse suge den nylig flytende skitt dypere inn i steinen og fugemasse. Ved å dyppe steinen, vil den skitne væsken holde seg på overflaten.

•  Iført verneklær, bruke skrubbebørstene og en pH nøytral stein renere / vann-blanding (som anbefales for din søknad på emballasjen). Prøv å fjerne og løsne flekken, mugg eller mugg så mye som mulig. Skyll ofte med rent vann, og ikke la forurensete væsker kjøre ned steiner.

•  Påfør saltsyre (blandet som anbefalt på pakken for din søknad). Husk at syrer fjerne hva de støter på, og du bare prøver å fjerne en flekk. Hold arbeidsområdet skylles godt med en slange.

•  Bruk høytrykks power vaskemaskin hvis du ikke trenger den muriatic syre og for generell rengjøring. Legg pH nøytralt rengjøringsmiddel til vannet for å bedre rengjøring. Ikke somle på steiner eller fugemasse fordi kraftskiver kan redusere eller løsne fuging. Strøm vaskemaskin er generelt bra for å redusere de fleste utendørs flekker, maling og merker. For høye flekk områder, bør du vurdere å bruke en sealer for å redusere fremtidig misfarging når brikkene dine er rene.

Tips og advarsler


  • Rene flekker raskt for å hindre dem fra å synke in.Soot og røykskader kan reduseres ved å kaste salt i fire.A skreddersydde aluminium pan under risten kan gjøre askeutmating raskt og enkelt.
  • Mange renset er etsende og vern må brukes for å beskytte deg selv mens du bruker products.Never blande syre rensemidler og blekemidler; kan dø av gass produsert.