Hovudside

Slik fjerner røde ekorn

by Walther

Slik fjerner røde ekorn

Røde ekorn er regnet som en type furu ekorn, mindre enn grå ekorn og kjent for sin rødlig pels og små øre dusker. Som med alle gnager, kan røde ekorn gjøre sine reir i menneskeboliger, spesielt loft. Når en rød ekorn flytter inn i hjemmet ditt, er ett alternativ å kontakte en plage dyr kontroll offiser som er spesielt opplært i vilt dyr fjerning. Fangst og fjerne et ekorn kan oppnås ved en individuell hus med riktige forberedelser.

Bruksanvisning


•  Kontakt ditt fylke eller kommunale Department of Natural Resources for å sørge for at du ikke trenger å få et dyreliv fjerning tillatelse. Statlige og lokale lover variere i forhold til flytting et dyr og fangst eller jakt det.

•  Kjøpe eller leie et bur felle fra din lokale maskin eller fôr butikken. Sjekk med dyrerednings organisasjoner eller dyr tilfluktsrom, som de kan leie humane feller og ha råd om riktig flytting for den røde ekorn.

•  Agn fellen med røde ekorn godbiter. Disse inkluderer nøtter, frukt eller peanøttsmør.

•  Plasser fellen på loftet, eller andre ekorn okkupert område mens ekornet er borte. Ekorn vanligvis forlater reiret for dagen til fôr for mat, eller kan kjøre bort når et menneske tilnærminger. Åpne agnet felle og forlate. Sørg for å sjekke fellen daglig og erstatte agn etter behov.

•  Ta av ekorn og fellen fra loftet omgående. Sjekk for inngangshull til hjemmet og forsegle med tre, sement, stålull eller caulk.

•  Slipp ekorn i nærheten, for å redusere traumer for dyret. Hvis byggets inngangshull er skikkelig forseglet, bør ekornet ikke være i stand til å komme tilbake i. Rengjør og å gjøre gjengjeld mindre sannsynlig hekkende materialer og mat fjerne.

Tips og advarsler


  • Ekorn kan være redd ut av et loft ved å spille et høyt radio eller lage støy. Hvis du er sikker ekornet har rømt, sel innføringshull riktig og gnager bør ikke være i stand til å vende tilbake til sitt rede.
  • Bruk litt tid på å se ekornet for å se hvordan det er å få inn i hjemmet. Ofte hullene er mindre enn forventet.