Hovudside

Hvordan bruke et utendørs boblebad i vinter

by Walther

Hvordan bruke et utendørs boblebad i vinter

Bruke utendørs jacuzzi boblebad i løpet av vinteren er en enkel måte å slappe av og nyte den kjølige luften mens resterende varm. Hvis du bestemmer deg for ikke å lukke din Jacuzzi for vinteren, må du ta ekstra forsiktighet for å unngå skader fra frysepunktet. Vann igjen å fryse i enheten kan føre til uopprettelig skade på kroppen av Jacuzzi, rør og pumpemotoren. Hvis du tar de riktige forholdsregler, kan du nyte din Jacuzzi hele vinteren.

Bruksanvisning


•  Still badestamp kontroller til "Auto Heat", hvis enheten har den innstillingen. Auto Heat vil automatisk varme vannet når temperaturen begynner å slippe, og vil hindre vannet i å fryse. Hvis du ikke har en automatisk oppvarming alternativet, sett termostaten til "High" og stille inn timeren til å kjøre i 15 minutter hver time i vinter.

•  Sving luftdyser av når du ikke er i badestampen. Luftdyser sirkulere kald vinterluft inn i det varme vannet, forårsaker badestamp å bruke mer energi for å holde vanntemperaturen. Skru deretter munnstykkene tilbake på når du kommer i boblebadet.

•  Installer en badestamp varmeteppe. Termiske tepper flyte på det varme vannet og gi ekstra isolasjon for å hjelpe jacuzzien opprettholde en varm temperatur. Hold Jacuzzi dekselet på når du ikke bruker enheten.

•  overvåke vannstanden tre ganger i uka for å kontrollere at fordampningen ikke senke vannet forbi pumpen. Hvis vannstanden går under pumpen, kan det skade Jacuzzi.

•  Tøm Jacuzzi hvis du mister strømmen i løpet av vinteren, for å hindre vannet i å fryse i rørene.