Hovudside

Moen Extensa Kran Installerings

by Walther

Moens Extensa kranen er et enkelt, uttrekkbar tut og håndtak system som lover bekvemmelighet og allsidighet. Kranen er en moderne ett og bruker en patron som styrer flyten og temperatur. Installere denne kranen, selv om det er litt avansert i design, er ikke mye forskjellig fra å installere noe annet enkelt håndtak tappekran. Det tar litt kunnskap, de riktige verktøyene og litt dyktighet.

Bruksanvisning


•  Steng av vanntilførselen og fjerne den gamle kranen, hvis det er nødvendig. Skru låsemuttere under basen av den gamle kranen, kobler fra tilførselsslanger fra vannrør og trekke kranen ut av vasken eller benkeplate.

•  Skyv O-ringen over kranen tilførselsslanger på bunnen av kranen. Presse tilførselsslanger gjennom bunnen av kranen dekkskive, eller trimme plate, og gjennom trimmeplatepakning. Koble pakningen til trimplaten ved å trykke det inn i bunnen av bunnplaten.

•  Skyv kranen slanger gjennom vasken sentrum monteringshull. Basisplaten dekker de to tappekran håndtakshull på hver side.

•  Koble festebraketten til kranen base i sentrum vasken monteringshull fra under vasken ved å skyve denne runden del opp og rundt tilførselsslanger og trykke den ned på bunnen. Trekk til låsemuttere med store tang eller et basseng skiftenøkkel for å feste monteringsutstyr og tappekran. Du må komme opp og under vasken for å fullføre denne delen.

•  Træ endene av kranen tilførselsslanger på toppen av varmt og kaldt vann rør i vasken kabinettet og stram dem med en skiftenøkkel eller tang. Den venstre siden tilførselsslangen går på venstre rør, som er for varmt vann, og høyre side slangen går på røret på høyre side, som er for kaldt vann.