Hovudside

Feilsøking en Toro 20016 Lawn Mower

by Walther

Toro modell 20016 er en 22-tommers, walk-bak gressklipper som ble produsert fra 2003 til 2006. klipperen er utstyrt med en resirkulerbar pose for tilbehør som festes til siden av gressklipperen. Den har en 6,5 hestekrefter Tecumseh motor. Hvis Toro gressklipper møter mindre problemer, utføre noen grunnleggende feilsøking for å unngå kostbare reparasjoner på servicesenteret.

Bruksanvisning


•  Tøm bensintanken med en avløpspumpe, som gassen begynner å bli dårligere etter 30 dager uten drift. Plassere slangen inn i gassbeholderen og begynner pumpen å fjerne bensin. Den fremgangsmåte ved hjelp av hvilken bensinen er fjernet, avhenger i stor grad av den type pumpe som brukes. Fyll gressklipper med ny gass og tørke av utsiden av gressklipperen ren for overflødig drivstoff som kan lekket over. Start motoren igjen.

•  Bytt olje i motoren. Ta ut peilepinnen fra toppen av motoren. Tips klipperen over til sin høyre side og la oljen renne inn i den medfølgende oljepanne eller en boks, bolle eller annen disponibel element. Skift olje opp til peilepinnen linje og sikkert sett inn peilepinnen.

•  Insekt den tennplugger, som kan forby at motoren starter. Skift tennpluggene med Champion RJ119LM tennplugger gapped på 0,030 inches, eller en kompatibel merkevare. Se etter tennplugger som er feil åpning, skitne skuende eller dynket i væske. Fjern tennpluggene med en 5/8-tommers tennpluggnøkkel og erstatte.

Tips og advarsler


  • Dårlig olje kan føre til motorhavari; tegn på dårlig olje er en sprute motor som fører til ujevnt gress kutt.