Hovudside

Hvordan rehabilitere en Butcher Block

by Walther

Hver slakter blokk må vedlikeholdes regelmessig. Hvis, derimot, har du kjøpt eller arvet en fin gammel slakter blokk med mye historie - oversettelse: mye fett over det - veden må renoveres før du bruker den. Rengjøring og gjenopplive en slakter blokk overflaten er ikke vanskelig, men å delta på hvert trinn er viktig å sikre at du vil være å kutte mat på en ren, bakteriefri overflate.

Bruksanvisning


En skrape overflaten av kjøttblokken for å fjerne eventuelle lag av fett og smuss som har samlet seg over tid. Et godt verktøy å bruke er en maling skrape med et bredt metall blad. Hold bladet på sidene med begge hender. Still kanten på overflaten av treverket, tipper det litt mot deg og trykk ned litt mens du trekker. Kanten av bladet vil barbere bort fett og smuss. Skrape hele overflaten til rent trevirke er avslørt.

•  Ta en tørr, lofri klut og tørk overflaten ren for rusk.

•  Hell mat-kvalitet mineralolje på overflaten av det nylig skrapet slakter blokk. Ta en annen ren, tørr, lofri klut og gni oljen over hele overflaten av treet. Mer er bedre. La det trekke i 45 minutter.

•  Tørk bort mineralolje som forblir samle på overflaten. Hvis oljen har blitt fullstendig absorbert, legger mer og tørk den over overflaten.

Tips og advarsler


  • Slakteren blokken har tilstrekkelig mineralolje i det når det slutter å absorbere det.
  • Ikke bry å kjøpe fancy slakter blokk olje. Alt er bare mat-kvalitet mineralolje med et kommersielt navn og etikett.
  • Pass på at du kjøper mat-kvalitet mineralolje på stoffet butikken. Mineralolje kjøpt på Biltema er ikke riktig mineralolje, med mindre spesielt merket, "Food Quality".
  • White spirit og mineralolje er ikke det samme. Ikke få dem blandet sammen.