Hovudside

Pool Solar Heater Installasjonsinstruksjoner

by Walther

I de fleste kaldere områder, kan utendørsbassenger være åpen bare fra Memorial Day til Labor Day fordi vannet er rett og slett for kaldt for bading. Imidlertid kan du installere en solenergi pool varmeapparatet å holde vannet varmt lengre. Det finnes andre måter å varme bassenget, inkludert gass- og propan-drevne varmeapparater, men med den høye prisen for drivstoff, disse metoder er mye dyrere enn ved bruk av en naturlig kilde. Solenergi ovner er ikke bare billigere, men de fleste kan installeres enten med et kit eller ved hjelp av en gjør-det-selv-metoden.

Gjør-det-selv-metoden


En av de enkleste måtene å bruke solenergi til å varme opp bassengvannet er å bruke en enkel svart slange, som vil tiltrekke sollys og absorberer varme fra solstrålene. Den ene enden av den sorte slangen til den eksisterende utgangs av bassenget pumpen. Deretter enten kaste slangen opp på taket eller strekke den ut langs bakken. Det motsatte enden av slangen skal plasseres tilbake i bassenget. Bassengpumpe vil pumpe vann fra bassenget i slangen og la den gå gjennom slangen. Slangen vil varme vannet før du returnerer det i bassenget. Vannet vil holde gjenvinning i denne saken helt til du kobler slangen fra pumpen.
Hvis du ikke vil ha en slange dingler fra taket eller svingete over hagen din, kan du også pakke det inn i en spiral. Men sørg for å forlate slangen et sted i hagen hvor den mest solen vil treffe den.

Solar Power Kits


Pakkene er relativt billig, og de kommer med ulike garantier. Gjør noen pris shopping. De fleste har de samme instruksjonene. Hvert sett inneholder solcellepaneler, rør, og en kontrollboks. Installasjonen tar ca en dag, med hver del av installasjonsprosessen tar en til tre timer.
Det første du må gjøre er å installere solcellepaneler på taket, binde dem ned i henhold til instruksjonene. Når solcellepaneler har blitt bundet ned, kobler rør ned fra paneler på taket til utgangen for ditt basseng pumpe. Du kan trenge ekstra varme materialer hvis avstanden fra din basseng pumpe til solcellepaneler er over gjennomsnittet.
Når du har gjort rørene, installere kontrollbryter. Bryteren vil tillate deg å slå av strømmen av vann til solcellepaneler når det ikke er nødvendig slik at utvalget vil bare pumpe vannet som om panelene ikke ble installert. Når bryteren er montert, skal systemet fungere.
Settet systemet vil fungere på samme måte som slangen, men mer effektivt. Vannet vil bli pumpet fra bassenget til solcellepaneler på taket gjennom små rør som finnes i hvert panel. Når vannet beveger seg gjennom rørene det er oppvarmet av panelene absorberer varmen fra solen. De paneler vil varme vannet, slik at det er en god 5 til 15 grader varmere enn den opprinnelige temperatur. Når vannet har reist gjennom panelene, reiser det og tilbake ned i rørene tilbake i bassenget.

Profesjonell installasjon


Hvis du ikke føler deg komfortabel å ta på seg oppgaven med å installere et solvarmesystem selv, det er mange selskaper som tilbyr profesjonell installasjon av solenergi pool varmesystemer. Selv kostnaden av å ha din solvarme system installert profesjonelt er mindre i det lange løp enn å varme opp bassenget med gass eller propan. Shoppe rundt og finne en pålitelig selskap.