Hovudside

Hvordan Grow Agurker i vokse Vesker

by Walther

Hvordan Grow Agurker i vokse Vesker

Når du er kort på hage plass, eller ønsker å dyrke grønnsaker i et drivhus, er en vekstposen én måte å gjøre voksende produsere smertefri. Den praktiske vekstposen inneholder nok jord til å støtte voksende vegetabilsk planter uten at du må forberede containere eller grave i hagen. Å vokse agurker i grow poser du bare trenger å gjøre noen endringer i standard prosess for i bakken eller container-dyrket planter, og du bør ha friske agurker for kutting eller beising i løpet av noen måneder.

Bruksanvisning


•  Plasser vekstposen i en full sol plassering, enten utenfor eller i drivhuset, hvor solen skinner direkte i minst seks timer hver dag. Denne plasseringen må også være egnet for vannavrenning og drenering. Plasser en pose for hver to agurkplanter du ønsker å vokse.

•  Sett opp et espalier eller staking system på plasseringen av grow poser minst fem meter høye. Hvis det er mulig, eller ønskelig, kan du plassere dine grow poser ved siden av et gjerde agurk kan klatre opp i stedet for et espalier så lenge full sol ikke vil bli blokkert.

•  Skjær tre, 1/2-tommers diameter dreneringshull langs begge langsidene av posen nær bunnen av posen, men ikke på bunnen av posen. Unngå å perforere bunnen av posen eller du kan utsette din plantens røtter til jord sykdom fra drenering som ikke kan la ut fra under posen.

•  Klipp to hull like i diameter til frøplante potter linjeavstand en fot fra hverandre på tvers av toppen av posen. Grav ut en liten mengde av jord fra hvert hull for å gjøre det dypt nok til å passe røttene av frøplanter.

•  Sett potten vekk fra din agurk frøplante røtter forsiktig og plasser en frøplante i hvert hull. Gjør frøplante så dypt i posen som det var i potten. Trykker på en forstyrret jord i rundt roten ballen av frøplante så det er bekreftet opp rundt røttene.

•  Vann dine agurk frøplanter nok til å fukte jorda uten å gjøre det soggy. Jordsmonnet i grow poser vil tørke ut raskt, så har tenkt å vanne hver dag eller annenhver dag, ved hjelp av mer vann som plantene vokse seg større.

•  Mate agurkplanter med en allsidig grønnsak gjødsel på styrken anbefales for container planter. Følg instruksjonene på gjødsel-pakken for søke metode og hvor ofte du bør være gjødsling.

Tips og advarsler


  • Selv om mindre økonomisk, kan du klippe åpne toppen av en vekstposen og bunnen av et sekund vokse pose og stable de to for en større voksende plass til to planter. Bare sørg for å rote dreneringshull i begge poser.
  • Kontroller over skuldagurkplanter ukentlig for tegn på pulveraktig mugg, et hvitt støvete belegg på bladene av plantene, og behandle med en spiselig sikker fungicid så snart som mulig.