Hovudside

Red Wax flekkfjerning på Washer

by Walther

Red Wax flekkfjerning på Washer

Fjerne en rød voks flekken fra vaskemaskinen uten marring vaskemaskin avslutningen tilbyr en utfordring. Med de riktige forsyninger, kommer wax off raskt og den røde flekken kan bli lysere eller fjernes helt, avhengig av alvorlighetsgraden av flekken og vaskemaskinen er ferdig. Det kan ta flere forsøk på å fjerne fargestoff flekken venstre fra den røde voks.

Bakgrunn


Selv om røde lys gir en dynamisk farge løft til hjem og røde fargestifter er en favoritt for unge kunstnere, kan deres leavings skape en varig rot på grunn av det røde fargestoffet i voks. Fjerne voks og dens rester først lar deg fullt trenge den resterende fargestoff. Selv om oppvarming voks for å fjerne det pleide å være vanlig, fryser den er mer effektiv og etterlater mindre rester. Varm voks spres og kan danne en forsegling over fargestoff, som gjør fjerning av farvestoff fra vaskeren vanskeligere. Når du har fjernet voks helt, fjerne røde flekken er mye enklere.

Voks fjerning


Bruke is til tørket voks fryser det, noe som gjør det lettere å fjerne. En pan full av is fungerer godt for å fryse en stor rød voks utslipp på toppen av skiven. Det er det spruter, eller drypper av rød voks på vaskemaskinen front eller sider, holder en plastpose full av is mot voks vil fryse den. Et kort nal vil fjerne voks uten å skade vaskemaskin avslutningen.

Flekkfjerning


Fargestoffet i rødt voks skaper en sterk flekk. Rubbing alkohol kan bidra til å fjerne røde voks fargestoff. Test alkohol og andre rengjøringsprodukter på en diskret del av vaskemaskinen for å sikre at det ikke kjedelig målgang. Bruk en fille for å bruke alkohol til flekken. Alternativt vil Castilla såpe, hvit eddik eller en pasta av oksygen renere og varmt vann bidra til å fjerne flekken.

Tips


Auto forsyning detaljister selge kortalene. Denne praktiske enheten brukes til å rengjøre vinduer. Isskrape vil også fungere, og i et knipetak en plast kniv kan hjelpe lirke wax off vaskemaskinen. Vær forsiktig for å unngå riper i vaskemaskinen.

Forhandlere lager oksygen renere med vaskerom forsyninger. For en baseball-size spill, 1 ts. av oksygen renere blandet med en lik mengde vann vil levere en lime å dekke flekken. Forlate den på i 15 minutter gir renere tid til å trenge inn i flekken. For vanskelige flekker kan det være nødvendig å gjenta to eller tre ganger.