Hovudside

Hvordan Kast Burnt-Out Compact Fluorescent Lights

by Walther

Hvordan Kast Burnt-Out Compact Fluorescent Lights

Du har kanskje hørt at kompakt fluorescerende lyspærer, også kjent som, CFLs inneholder kvikksølv. Disse pærene inneholder kvikksølv, men deres fordel sterkt oppveier risikoen ved minuttet beløpet du ville finne i hver pære. CFL pærene inneholder fem milligram kvikksølv, eller tilsvarende 1 / 100th av det beløpet som finnes i en gammeldags termometer.

EPA anbefaler sterkt at du kvitter deg med CFL pærer på en miljømessig forsvarlig måte. Husholdninger er unntatt fra de strengere føderale forskrifter etterfulgt av kommersielle og industrielle enheter, men det er alltid en god idé å avhende farlig avfall forsvarlig.

Bruksanvisning


•  Ta kontakt med din lokale avfallshandtering selskapet å spørre om resirkulering praksis av CFL pærer i ditt område. Regelverk vil variere fra fylke til fylke statewide, og du vil ønske å være sikker på å følge prosedyren beskrevet i ditt område. Hvis du ikke har noen regler i ditt område, plasserer pære i en ziplock pose og putte den i søpla for normal henting.

•  Besøk Earth911 hjemmeside ligger i Resources. Earth911 kobler brukere med resirkuleringssentre over deres tilstand. I "finne Recycling Centers For" boksen inn "CFL pære" eller "Kompakt fluorescerende lys pære." Skriv inn ditt postnummer i boksen direkte til høyre merket med "Near." Klikk på Søk-knappen, og nettsiden vil gi en liste over gjenvinningssentre i ditt område.

•  Besøk EPA Innsamling og gjenvinning programsiden i referanser. Bruk kartet til å finne resirkulering området nærmest deg og viktig informasjon om resirkuleringsprogrammer. Naviger til siden for staten å finne en CFL innsamling og gjenvinning service.