Hovudside

Hvordan Grow Canary Island Date Palm Trees

by Walther

Phoenix canariensis, også kjent som Canary Island dato palm, er en frukt bærende palmetre som er innfødt til Kanariøyene. Canary Island daddelpalmer kan vokse opp til 60 fot med en spredning på opptil 25 fot og kan gjøre en imponerende tillegg til romslige hjem landskaper i USDA anlegget hardførhet soner 9 til 11. Hvis du vil at Canary Island daddelpalmer å produsere sine karakteristiske datoer , anlegg både en mannlig og kvinnelig tre innen 60 meter fra hverandre.

Bruksanvisning


•  Velg en plante plassering for Canary Island dato palm som vil gi treet med det den trenger for å trives. Velg en planting plassering som mottar seks til åtte timer med direkte sollys per dag og tilbyr fruktbar, godt drenerende jord.

•  Kontroller at Canary Island dato palm får den ønskede mengden av næringsstoffer og fuktighet ved å fjerne alle gress og ugress fra din valgte planting plassering. Grave dypt når du fjerner ugress og annen uønsket vegetasjon for å fjerne hele deres rotsystemer og hindre dem fra å vokse tilbake.

•  Grav et plantehull for din Canary Island dato palme som er dobbelt så bred og dobbelt så dypt som din treets rotsystem. Till alderen gjødsel, torv mose og perlite til de fordrevne jord inntil endringene er jevnt fordelt. Legg nok fortrengt, endret jord til bunnen av plantehullet slik at kronen av din Canary Island dato palm å sitte 1 til 2 inches over overflaten av jorda når treet er plantet.

•  Plasser Canary Island dato palm i sentrum av plantehullet. Gre treets røtter forsiktig og spre dem i bunnen av plantehullet. Bruk de fordrevne, endret jord for å fylle plantehullet, noe som gjør at kronen av din Canary Island dato palm forblir 1 til 2 inches over jordoverflaten. Tamp ned overflaten av jord rundt din Canary Island dato palm etter planting.

•  Bruk en langsom vekkende metode som et drypp, soaker eller boble slange til vann i Canary Island dato palm umiddelbart etter planting. Fortsett å vanne treet en gang eller to ganger i uken for å holde sin jorda fuktig, men godt drenert.

•  Gjødsle din Canary Island dato palm med en spesielt formulert palmetre gjødsel i løpet av våren og sommeren. Påfør gjødslings etter anvisningen på pakken for å unngå skader på grunn av overgjødsling. For best resultat, påfør gjødsel etter vanning, mens jorda er fortsatt fuktig.

•  Skjær ned på Canary Island dato palm i løpet av våren eller sommeren for å fjerne misfarget, syke eller døde palmeblader. Lage rene kutt ved hjelp skjerpet og steriliserte beskjæring verktøy når beskjæring din Canary Island dato palm å gjøre det lettere for treet å helbrede.

Tips og advarsler


  • Spre 3 inches av mulch i en 3-fots sirkel rundt Canary Island dato palmetre å forsinke veksten av ugress og hjelpe treet bevare fuktighet.
  • Stresset eller skadde Canary Island daddelpalmer er utsatt for bladflekker og soppinfeksjoner. Unn din Canary Island dato palm med et insektmiddel, hvis det er nødvendig.