Hovudside

Polyuretan på Brick Gulv

by Walther

Polyuretan på Brick Gulv

Polyuretan gjør en flott tetningsmiddel for murstein gulv. Det er holdbart og gir murstein en vakker glans. Whatâ € ™ s mer, polyuretan vil øke levetiden av murstein fordi det gir et ekstra lag med beskyttelse mot slitasje. Hvis du bestemmer deg for å belegge dine murstein gulv med polyuretan, den viktigste delen av jobben er forberedelse. Nøklene til et vellykket resultat får murstein så ren som mulig, la det tørke helt etter rengjøring, og bruk av polyuretan jevnt.

Tømme rommet


Tømme rommet av alle møbler og rusk. Maske av noe festet til gulvet som ikke kan flyttes, samt baseboards. Bruk bred maskeringstape siden polyuretan er vanskelig å rydde av etter du er ferdig.

Rengjør Brick


Hvis youâ € ™ re restaurere eldre murstein som allerede er malt eller belagt i polyuretan, må du strippe klossene med maling og lakk remover. Bare sørg for å jobbe med masse ventilasjon, og ta hyppige pauser. Du trenger stive metalliske børster og filler. Når du er ferdig, vaske klossene med white spirit. Når klossene tørke, rense dem med fosforsyre. Dette vil bidra til å fjerne eventuelt resterende rester og kondisjonere overflaten på klossene slik at polyuretanet fester seg skikkelig. Tillate murstein for å tørke helt. Hvis du forsegling nye murstein eller murstein som aldri har vært belagt, vaske dem med fosforsyre.

Polyuretan Choices


Kjøp polyuretan spesialdesignet for mur eller betong. Du vil ha et utvalg av utførelser, så velg en som passer din innredning og smak. Før du setter ned polyuretan, vil du kanskje vurdere å bruke betong flekken å farge murstein. Igjen, dette er et personlig valg, og ikke nødvendig. Hvis du er usikker på hvordan din murstein vil se med polyuretan på det, eller ønsker å se hvordan betong flekken vil se ut, finne et lite synlig sted og teste en liten del.

Påføring av polyuretan


Fyll en solid maling skuffen med polyuretan. Arbeide med en standard malingsrulle og utvidelse håndtak, begynner belegg murstein, som starter i et hjørne av rommet fra avkjørselen døråpning. Bruk lange, parallelle striper, og påfør tetningsmasse jevnt mens du jobber. Lapper hver stripe. Lukt avgis av polyuretan plager noen mennesker. Du bør kanskje vurdere iført en maske. I det minste, om youâ € ™ re plaget av lukt eller ikke, har tenkt på å ta hyppige frisk luft pauser. La polyuretan tørke i 48 timer før du flytter møbler tilbake.