Hovudside

Hva kan jeg ta med i Toilet Bowl for å hindre rustflekker?

by Walther

Hva kan jeg ta med i Toilet Bowl for å hindre rustflekker?

Klosettskåler kan utvikle rust flekker. Dette er fordi rørene inne i toalettskålen begynner å ruste og den rustne vann renner inni toalettet. Du kan ikke sette noe på innsiden av toalettskålen som vil hindre disse flekkene, men du kan hindre flekker fra å bli svært synlig ved å rense toalettskålen ofte.

Kool-Aid


Usøtet lemonade Kool-Aid vil fjerne rust flekker fra innsiden toalettet bolle uten å skade din toalettskålen. Slå av vannet i ditt hjem og skylle toalettet for å tømme toalettskålen. Bland nok lemonade pulver for å lage 2 liter brus. Skrubbe rust flekker med lemonade løsning. Sitrus i løsningen vil lette de rustflekker.

Eddik


Destillert hvit eddik er en husholdning rengjøring løsning som kan fjerne lys rust flekker i toalettskålen. Tømme toalett bolle med vann og skrubb flekker med en skrubb pensel dyppet i destillert hvit eddik. Bruk en myk børste som vil fjerne rust flekker uten å ripe opp porselen eller glassfiber toalettskålen. Alternativt, suge en ren klut med destillert hvit eddik og legg den over rust flekker på toalettskålen. La den sitte der i flere minutter før flekkene har blitt fjernet.

Bakepulver


Baking soda er en annen vanlig husholdning element som kan fjerne rust flekker i toalettskålen. Lag en tykk pasta av natron og vann som er den samme konsistens som tannkrem. Natron lim vil fungere som en mild slipemiddel som du kan gni over din rust flekker å fjerne dem.

Oppvasksåpe


Oppvaskmiddel er kanskje den mest skånsomme rensemetode som du kan bruke til å fjerne rust flekker inni toalettet. Bruke oppvaskmiddel som inneholder blekemiddel for å piffe opp sin evne til å fjerne rust. Påfør oppvaskmiddel til en gammel tannbørste og børste over rustflekker. Denne metoden er effektiv i å fjerne lys rustflekker, men det kan ikke fjerne vanskelige rust merkene.