Hovudside

Hvordan åpne en Innstikklås Lock

by Walther

Hvordan åpne en Innstikklås Lock

En mortice låsen kommer i mange former og størrelser, selv om de grunnleggende mekanikken i låsen omfatter et låshus, med en bolt, som er montert i en dør, vindu eller møbel, og et beslag som passer til bolten og er festet til den motstå ramme. Døren knott og nøkkelhull for låsen er integrert i låskassen og en nøkkel er nødvendig for å låse og låse opp døren, vindu eller møbel med denne typen låseanordning.

Bruksanvisning


•  Sett den matchende nøkkelen i mortice nøkkelhullet. Sett nøkkelen hele veien, slik at det ikke kan skyves i nøkkelhullet noen lenger.

•  Vri mot klokken med en halv til en hel omdreining, avhengig av modell, for å tvinge bolten å skyve til venstre fra sin låste posisjon.

•  Lytt nøye for å sikre at bolten trekkes inn i kroppen av låsen fra sin montering i dørkarmen. Du hører et "klikk" når dette skjer. Hvis bolten ikke låse opp, jiggle nøkkelen i nøkkelhullet og prøve forrige trinn igjen.

•  Slå døren knott mot klokken, hvis det er aktuelt for den aktuelle mortice låse montering, eller trykk ned på dørhåndtaket for andre modeller.

Tips og advarsler


  • Eldre Tapplåser kan være vanskeligere å åpne versus nye mortice-lock-modeller.