Hovudside

Hva er en sikkerhets Sjekkliste for et barn?

by Walther

Hva er en sikkerhets Sjekkliste for et barn?

Før en baby kan krype, må foreldrene sette seg ned og lage en sjekkliste for trygghet for deres hjem og bil. Motor-kjøretøy krasjer forårsake mest barnedødsfall, ifølge National Center for statistikk og analyse. Faller årsaken de fleste hjemmeulykker, etterfulgt av brannsår, kjemisk inntak, kvelning og ulykker fra verktøy og stikkontakter. Foreldre kan lage og følge en sikkerhets sjekkliste for å beskytte sine barn.

Car Safety


Plassere barnet i en bil sete når du kjører henne hvor som helst. Hun bør sitte i en bakovervendt sete til hun har nådd minst 1 år gammel og veier minst 20 pounds. Installere bilsetet riktig, i henhold til produsentens anvisninger, i baksetet. Hold dørene låst. Forlat aldri barnet alene i bilen, selv for et par minutter. Sørg for at du vet hvor barnet ditt er før du sikkerhets bilen ut av oppkjørselen.

Hindre Falls


Sikre rails rundt huset, hvor som helst et barn kan falle, inkludert trapper og vinduer. Satt crib skinner på sitt høyeste innstillingen for å hindre at barn klatrer ut av sengen og fallende. Forlat aldri barnet uten tilsyn hvor hun kunne falle - dette inkluderer på bleie-stellebord og i en handlekurv.

Hindre Burns


Ikke la barnet til å nærme deg mens du koker eller bake. Plassere ham i en lekegrind eller installere en vakt gjerde ved kjøkkendøren for å holde ham borte fra kjøkkenet. Ikke håndtere varme væsker rundt barnet. Sjekk hans badevannet temperatur før vading ham i. Hold fyrstikker, lightere og andre brennbare gjenstander bort fra et barns rekkevidde.

Hindre Poisoning


Hold rengjøringsmidler, make-up og andre kjemiske-baserte materialer ut av barnets rekkevidde. Pass på at ingen stoler eller annet klatreutstyr er i nærheten; disse vil tillate barnet å klatre opp og få tilgang til giftstoff. Sørg for at alle medisinflasker og beholdere har barnesikret caps sikret og de er ute av et barns rekkevidde.

Andre Ulykker


Fjern skarpe gjenstander fra barnets rekkevidde. Dekk stikkontakter for å hindre at barn fra å stikke gjenstander inn i stikkontakten. Ikke la barnet i nærheten av vann uten tilsyn; dette inkluderer bad, vading bassenger og til og med vann spann. Ikke la små gjenstander i barnets rekkevidde. Små barn, som en del av deres utvikling, objekter sted i munnen som en del av deres prosess med å utforske verden; Barnet ditt kan lett bli kvalt av et objekt.

Generell sikkerhetsproblemer


Oppretthold ditt barns vaksinasjoner og sikre at hele familien får influensa skudd. Gjennomføre beredskapsevakueringsøvelser. Lære førstehjelp og HLR, slik at du kan administrere første-respons helsehjelp hvis det er nødvendig.