Vedlikehold av en Intex 15x36 Pool


Vedlikehold av en Intex 15x36 Pool

Aboveground pool omsorg er bemerkelsesverdig lik i bakken basseng vedlikehold. Foretaket daglige og ukentlige rutiner vil bidra til å holde bassenget rent og trygt å svømme i. Riktig hjelp basseng kjemikalier, sammen med ukentlig børsting og kontroll av filteret, vil holde Intex basseng i optimal stand. Intex bassenger er konstruert av en fleksibel PVC materiale som er sterk nok til å vare i mange år. Riktig å opprettholde et 15x36 Intex bassenget er det samme som det er for alle andre størrelsen på Intex basseng.

Daglig


Hver dag bør du teste din Intex pool vann slik at pH og klor nivåer forbli innenfor grenseverdiene. En pH som er under 7.2 mark kan føre til at vannet være ubehagelig for bading og skadelig for basseng utstyr. En høy pH, over 7,8, vil føre skala buildup vises på basseng overflater. Lav klor tillater vekst av bakterier og alger i vannet, mens et høyt klornivået er ekstremt irriterende for svømmere. Plasser et overbygg over vannet når bassenget ikke er i bruk, og skumme vann for å fjerne løv, plantemateriale og insekter før svømming. Hold fritt klor teller mellom 1 og 3 deler per million.

Ukentlig


Hver uke, skrubbe vegger og gulv av bassenget mens filteret er i gang, og la solid materiale å falle til bunnen. Støvsuge dette materialet for å fjerne det fra bassenget. Se etter at filteret er i forskriftsmessig stand. For en patron filter, fjerne filteret og skyll med en slange. Pakket klor inneholder cyanursyre som binder seg til klor for å stabilisere den i vannet. Sjekk klornivået ukentlig og holde det mellom 30 og 50 deler per million (ppm). Hvis bassenget har et saltvanns generator, sjekke saltinnholdet hver uke til to uker for å holde det mellom 2500 og 3500 ppm.

Vinterklargjøring


Intex bassenger er sårbare for liner skader fra is og snø. Du bør ta ned Intex basseng, uavhengig av sin størrelse, for vinteren hvis ditt område synker under 40 grader F. Å ta bassenget ned, først børste bassenget grundig og støvsuge rusk. Slutte å sette kjemikalier i bassenget omtrent en uke før du tømmer det for å oppnå en null klor nivå. Drenere vannet, fjern de fleksible slanger fra utsiden av bassenget og tøm pumpen. Tillate duken tørke helt, og demontere rammen ved å gå baklengs fra monteringsanvisningen.

Helårlige


Hvis været tillater det, holde bassenget opp året rundt er lik vinter en permanent aboveground basseng. Du må tømme filter og fjerne slangene. Balanser vannet og tilsett kjemikalier i et vintersett, som er tilgjengelig fra en pool leverandør. Dekk til bassenget og plassere en luftpute i sentrum under dekselet slik at regn og rusk å slippe av uten samle seg i sentrum.

Åpen


Åpne bassenget ved å fjerne dekselet og koble filteret og slangene. Teste vannet og balansere kjemikalier før svømming. Hvis du tok bassenget ned for vinteren, bruker de samme instruksjonene for å sette den opp igjen som du gjorde for å installere den.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler