Hovudside

Hvordan Design din egen Pool Online

by Walther

Hvordan Design din egen Pool Online

De fleste mennesker elsker en bakgård basseng. De er stor for å trene, spille, underholdende og avslappende, men å designe en og ha det bygget kan være stressende. Heldigvis finnes det nettbaserte verktøy tilgjengelig for å komme i gang. Enten du ønsker en over bakken eller i bakken basseng, vil disse verktøyene gjør hele prosessen mye enklere, fordi du vil være i stand til å vise at entreprenøren nøyaktig hva du har i tankene fra begynnelsen. De kan også hjelpe deg med å utforme resten av din hage.

Bruksanvisning


•  Gå til svømmebasseng nettside og bruke Design A Pool-funksjonen (se referanser). Det leder deg gjennom alt fra formen på bassenget til tilbehøret du kanskje vil legge til, alt innenfor en enkel dra og slipp-grensesnitt. Dette nettstedet har ikke et spesifikt verktøy for å rotere elementer. I stedet, du bare holde "shift" og dra elementet for å rotere det, noe som kan være vanskelig hvis du bruker en laptop uten mus, men er raskere hvis du bruker en stasjonær datamaskin.

•  Gå til Pool People USA nettside og bruke Design My Pool-funksjonen (se referanser). Det gir ikke så mange alternativer som noen av de andre verktøyene. Grafikken er litt grov, og det er ikke så mange objekter som er tilgjengelige for å dra og slipp for å dekorere ditt basseng. Men hvis du bare prøver å gi en entreprenør en viss idé, det vil få jobben gjort.

•  Gå til My Dream Pool nettside og bruke sitt basseng design software. Det er enklere å bruke enn de fleste av online pool design verktøy. Det leder deg gjennom designprosessen steg-for-steg, fra og med formen på bassenget og slutter med de anbefalte basseng vedlikeholdssystemer for ditt område. Det er unikt i at den lar deg velge fargen på basseng duken og har flere innredning alternativer enn de fleste andre basseng designverktøy.

Tips og advarsler


  • Husk at entreprenøren vet hva de gjør, og det er mange faktorer som påvirker den type basseng de er i stand til å bygge i hagen din. Bassenget kan ikke ende opp med å bli nøyaktig lik den du har designet, men dette vil gjøre det mye lettere for dem å se hva du har i tankene og gjøre møtene mer produktiv.