Hovudside

Hvordan kan jeg finne ut hva My Home er verdt for gratis?

by Walther

Hvordan kan jeg finne ut hva My Home er verdt for gratis?

Huseiere liker å holde seg à jour med hvor mye deres bolig er verdt, spesielt i en dårlig økonomi. Ifølge Helen Morris av National Post, bør huseiere kjenner markedet verdien av deres hjem i god tid å selge. For å evaluere dine eiendeler og formue for investeringer, finansielle og skattemessig, vil verdien av ditt hjem må bestemmes. Med litt fotarbeid, finne verdien av ditt hjem er noe de fleste noen hus kan gjøre.

Bruksanvisning


•  Slå opp og bruke noen av de mange hjem verdi estimatorer tilgjengelig på nettet, for eksempel de som er tilgjengelige gjennom Chase, Zillow eller Bank of America. Legg inn dataene spurt av nettstedet for å få en omtrentlig verdi. Prøv flere steder og sammenligne resultatene. Husk at online estimatorer er kalkulatorer og tar ikke hensyn til eventuelle unike funksjoner eller problemer hjemme kan ha.

•  Besøk eiendomsmegler-sponset åpent hus for å finne prisforlangende av boliger sammenlignes med din. Sjekk din avis eiendomsseksjonen av annonser for steder og timer.

•  Utnytte fylkets eiendom avgrensnings poster, som ligger på fylkestinghuset eller fylkesopptakerens kontor. Mange fylker nå gjøre eiendomsinformasjon tilgjengelig på nettet. Noen fylker opprettholde en liste over nylig solgte boliger og kan forsyne deg med en kopi. Søk eiendom avgrensnings poster for boliger i ditt område som er sammenlignbare til ditt og som har solgt i de siste 6 månedene.

•  Kontakt en lokal tittel forsikringsselskap og be om en "Property profil" av ditt hjem. Tittel selskaper vil vanligvis gi disse gratis og kan også fakse eller sende dem til deg.

•  Be en eiendomsmegler for en komparativ markedsvurdering. Mange realtors vil gjøre dette uten kostnad, spesielt hvis du planlegger å selge hjemmet ditt, og trenger en eiendomsmegler. Hvis en gratis CMA ikke er lett skaffes, spør en eiendomsmegler for en kopi av Multiple Listing Service (MLS) salgsinformasjon fra nylig solgte boliger i ditt område.

Tips og advarsler


  • Søker på nettet med disse begrepene "real estate database" og navnet på byen og staten, eller "sammenlign home sales" og din by og stat kan returnere verdifull informasjon for å finne siste hjemme salg i ditt område.
  • Noe annet enn en Comparative Markedsanalyse (CMA) bør betraktes som en "omtrentlig" figur. Mens en online estimator kan være underholdende, så ikke stol utelukkende på resultatene. En CMA av en pålitelig verden vil gi deg den mest nøyaktige verdien av huset ditt.
  • Mange realtors anbefaler ikke å bruke ligning for å bestemme et hjem verdi, som de er ofte utdatert og unøyaktig.
  • Banker og finansinstitusjoner vil ikke godta hjemme verdier fra nett estimatorer og vil kreve en CMA.