Hovudside

Hvordan å drepe bakterier i klærne

by Walther

Hvordan å drepe bakterier i klærne

Hvis du eller en av dine familiemedlemmer nylig har hatt en forkjølelse, influensa eller annen smittsom sykdom, må du desinfisere sitt skittentøy å hindre andre fra å bli syk. Å drepe bakterier på klær, må du vaske den med riktig temperaturinnstilling for vannet i vaskemaskinen. Varmt vann desinfiserer klær bedre enn varm eller kald, så det er den beste temperaturinnstilling for klær som trenger desinfisering. Å sikre at alle bakterier blir utryddet når du hvitvaske tilsølte klær, legge til et desinfeksjonsmiddel til vaskemaskinen sammen med vaskemiddel.

Bruksanvisning


•  Sett vaskemaskinen til tung jord med en varm temperatur. Slå vaskemaskinen på og la den starte fylling.

•  Legg riktig mengde vaskemiddel til vannet i vaskemaskinen. Legg enten 1/2 kopp blekemiddel eller furu olje renere til vannet.

•  Sett tøy i vaskemaskinen når det er ca 1/2 fylt med vann. Ikke over stappe maskinen fordi klærne trenger plass til å agitere i vannet for å få dem til å bli renset. Lukk lokket, og la maskinen gå gjennom til ferdigstillelse av vaskesyklusen.

•  Start vaskemaskin og kjøre klærne gjennom enda en gang med noe mer enn varmt vann. Dette vil bidra til å minske lukten av blekemiddel eller furu olje på klærne. Tørr som anvist av vaskeanvisningene.

Tips og advarsler


  • Furu rengjøringsmidler skal inneholde 80 prosent furu olje å desinfisere bakterier.
  • Bruk kun blekemiddel eller furu oljeprodukter på klær som er hvit eller color. Annet stoff kan bli skadet av disse produktene.